zmienna_zalezna Napisano Listopad 4 Zgłoś Share Napisano Listopad 4 Cześć, mam pytanie pewnie dla większości banalne. Jak kontrolować to co się pojawia przy udostępnianiu strony na Facebooku? Udostępniam grafikę, o który element dokładnie mi chodzi. Obrazek to ucięte logo, co wygląda nieestetycznie. Opis też chciałabym zmienić. Czy ten element ma w ogóle jakąś swoją nazwę? Ta konkretna strona powstała na WP. Proszę o pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirex Napisano Styczeń 19 Zgłoś Share Napisano Styczeń 19 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twoje pytanie. Chodzi Ci o "zajawkę" w poście gdy udostępniasz link do zewnętrznej strony? Jeśli tak, to zainteresuj się tagami Open Graph, które pozwolą Ci na kontrolę tytułu, opisu i obrazu dołączonego do linku w poście na Facebooku: https://developers.facebook.com/docs/sharing/webmasters/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoza Napisano Styczeń 24 Zgłoś Share Napisano Styczeń 24 pobaw sie wielkościami, ale niestety nie do końca mamy wpływ na to co fb wyświetla Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts