AniaL Napisano Lipiec 6 Zgłoś Share Napisano Lipiec 6 Zaczęłam uczyć się tworzenia stron i znalazłam super narzędzie - https://webwavecms.com/ , gdzie robię stronę od zera, więc to coś dla mnie, bo interesuje się webdesignem. I nie rozumiem dlaczego niektórym strony zrobione w kreatorach źle się kojarzą. Dla mnie to super fun i bardzo dużo się dzięki temu uczę o projektowaniu stron. Jakieś opinie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablop76 Napisano Lipiec 9 Zgłoś Share Napisano Lipiec 9 Otwórz stronę wykonana za pomocą tego kreatora i przy użyciu devtools sprawdź źródło strony. Ilość kodu przeraża. Główny zarzut dla kreatorów to zbędny, nadmiarowy kod, ograniczone możliwości rozbudowy, nie wszystko jest bezpłatne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek.e.Tomson Napisano Lipiec 10 Zgłoś Share Napisano Lipiec 10 I w czym problem? Ja nie mam problemu z tym że jest tam jakiś kod. Ważne jest chyba żeby wszystko dobrze działało i było łatwe do wykonania. A WebWave to dobry wybór. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts