tomek3427 Napisano Październik 26 Zgłoś Share Napisano Październik 26 Cześć! Potrzebuję szybko stworzyć zwykłą stronę internetową. Jestem totalnym laikiem w tym temacie. Szukam jakiegoś sensownego kreatora na którym mógłbym samodzielnie stworzyć stronkę. Najważniejsze, żeby kreator był z hostingiem, nie był drogi, i najlepiej z szybko odpowiadającą obsługą w języku polskim. Polecicie coś ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wordpresiarz Napisano Czerwiec 10 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 10 Od dłuższego czasu jak chodzi o kreator to korzystam z elementora pro jest na pewno godny polecenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hele Napisano Listopad 15 Zgłoś Share Napisano Listopad 15 Korzystam z Weebly’s. Dla mnie najlepszy, przerobiłam wordp'a, ele, HT itd.i itp. Wybór należy do Ciebie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babydakamil Napisano Listopad 29 Zgłoś Share Napisano Listopad 29 Elementor & Wordpress i strona stoi w 2 godziny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts