Małgosia6 Napisano Styczeń 8 Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 Hej, Potrzebuję pomocy. Muszę odzyskać treści ze strony internetowej, która przestała istnieć. Znalazłam ją na web.archive.org. Cała strona działa i wszystkie zakładki się otwierają, tylko nie ta, którą potrzebuję. Czy jest szansa, żeby te treści odzyskać? Będę wdzięczna za pomoc! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Styczeń 11 Zgłoś Share Napisano Styczeń 11 Na web.archive.org spróbuj wybrać inną datę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małgosia6 Napisano Styczeń 22 Autor Zgłoś Share Napisano Styczeń 22 @mervin to nic nie dało. Zakładka jest na adobe flash. Jest szansa żeby to odczytać po tym jak flash umarł? Mam z tego zrobiony plik swf ale niestety mi się nie otwiera. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Styczeń 22 Zgłoś Share Napisano Styczeń 22 wyślij mi szczegóły na PM Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts