rankis Napisano Sierpień 19 Zgłoś Share Napisano Sierpień 19 Coś przydatnego, może być płatna. Nie chodzi o to, aby była mega rozbudowana. Bardziej celem jest kilka sensownych funkcji. Co sugerujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezes Napisano Sierpień 23 Zgłoś Share Napisano Sierpień 23 Ecomanager jest całkowicie za darmo, nawet w necie masz demo. Kilka funkcji związanych z fotowoltaiką. Np. ułatwienie w poszukiwaniu części i mini CRM. Przetestuj. Ogólnie sądzę, że to powinno się przydać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Sierpień 24 Autor Zgłoś Share Napisano Sierpień 24 Znalazłem. Z czego głównie korzystasz? Te wszystkie dane są pewne? Zamawiam coś i mam produkt w wyświetlonej cenie? Wygląda to całkiem ciekawie. Te, które znalazłem w Google Play w zasadzie niczego konkretnego nie dawały. Jeszcze to potestuję, ale wstępnie wygląda to całkiem nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezes Napisano Sierpień 27 Zgłoś Share Napisano Sierpień 27 Z giełdy, wyceny części. To się przydaje właśnie przy poszukiwaniu rozwiązań w dobrej cenie. Można trafić naprawdę sensownie. Tzn. moim zdaniem to najłatwiejszy sposób na znalezienie elementów za rozsądne pieniądze, ale to już sami oceńcie. Potestuj, sprawdź, przekonasz się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Sierpień 27 Autor Zgłoś Share Napisano Sierpień 27 Bawię się, fajnie to wygląda, sprawdzałem ceny i też spoko. Na razie ciężko oceniać, jak to wyjdzie w faktycznym zastosowaniu, ale na sucho jest całkiem spoko. Na głębsze oceny dopiero przyjdzie czas. A na pewno będę z tego korzystać, bo przynajmniej wstępnie wygląda to ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts