kotelo Napisano Październik 28 Zgłoś Share Napisano Październik 28 Jaki jest orientacyjny koszt stworzenia portalu tylu fixly? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emildo Napisano Październik 29 Zgłoś Share Napisano Październik 29 Wg mnie to pewnie od 50k trzeba zacząć liczyć. Diabeł tkwi w szczegółach. Należałoby przeanalizować wszystkie opcje, ale to tak dokładnie. Zawsze można - przynajmniej na starcie - z czegoś zrezygnować, ale wg mnie 50k to trzeba liczyć, żeby to miało ręce i nogi. Zależy jeszcze czy to będzie oparte np. na WP czy jakiś dedykowany framework, bo wtedy to wg mnie koszty na starcie x2. Ogolnie poczytaj sobie jeszcze o tym frameworku. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszWtorek Napisano Luty 7 Zgłoś Share Napisano Luty 7 Ciężko podać orientacyjny koszt wykonania takiego portalu. Należałoby dokonać szczegółowej analizy, wybrać odpowiednie technologie itd. Ale na pewno koszt takiego portalu to kilkadziesiąt tysięcy złotych. Chyba, że miałby być mocno ograniczony jeśli chodzi o funkcjonalności to mógłby ktoś to wykonać za kilka tys. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mangos Napisano Kwiecień 28 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 28 Apki to studnie bez dna. Raz dałem do wyceny prostą apke i myślałem, że skończy się na 3-5 tyś a wyceny w granicy 25 tyś netto Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts