pepele Napisano Styczeń 19 Zgłoś Share Napisano Styczeń 19 Szanowni koledzy. Wykupiłem dwie domeny na portalu nazwa.pl z myślą o stworzeniu strony itd. Żeby strona mogła funkcjonować potrzebny jest hosting więc go wykupiłem na domena.pl bo akurat mieli dobra promocję i to na czym mi dość mocno zależało czyli usługa poczty internetowej. Niestety nie potrafię tego wszystkiego zgrać (noga w tym zakresie jestem okrutna)i tak sobie to leży od listopada ubiegłego roku. Nie poradził sobie z tym nawet mój kolega z firmy który jest informatykiem (ale jego może tłumaczyć to że po prostu nie chce mu się tego zrobić). Powiedzcie co zrobić żeby uruchomić pocztę z nazwą strony po „@”, może jest to banalnie proste albo jest jakiś poradnik „nie tylko dla orłów” żeby to wreszcie zagrało. Jak już uruchomię pocztę to chce stworzyć prostą stronę (choćby na wix.com) i podpiąć się do tego z jednym ze sklepów internetowych (gdzieś około lata tego roku). Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablop76 Napisano Luty 7 Zgłoś Share Napisano Luty 7 Musisz wydelegować domenę z nazwa.pl na serwer domena.pl i tam ja podpiąć. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mangos Napisano Kwiecień 28 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 28 Zapłać komuś 50-100 zł i na pewno znajdzie się chętny. Takimi sprawami to zajmują się nawet 15 latkowie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts