raulq7 Napisano Wrzesień 29 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 29 Stwarzam temat by dzielić się opiniami o firmach hostingowych. Sam aktualnie korzystam z ofert firmy ITL (www.itl.pl). Mogę powiedzieć że jestem zadowolony z ich usług, stabilne serwery i profesjonalna obsługa to podstawa w tej firmie. Do tego dochodzą całkiem atrakcyjne pakiety cenowe. Czy ktoś jeszcze korzystał z ich usług ? Co o nich myślicie ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3t5ky Napisano Wrzesień 30 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 30 http://www.webhostingtalk.pl/topic/11352-opinie-wwwitlpl/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro65 Napisano Styczeń 21 Zgłoś Share Napisano Styczeń 21 Ja korzystam z trzech hostingów 1. Netmark - 2 pakiety(midi) 3. Smoko - pakiet PROMO 3. Neteasy - SEO 8ip Ogólnie nie narzekam niskie ceny dobra jakość usług, jedynie jakieś były problemy na początku z Neteasy, bo zdarzały się pady(krótkie ale były) ale obecnie jest dobrze wszystko śmiga jak należy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts