va500 Napisano Grudzień 2 Zgłoś Share Napisano Grudzień 2 Dlaczego adminie usunąłeś mojego posta ? Na temat ciemnoty o systemie wymiany linków http://baczewski.boo.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Grudzień 2 Zgłoś Share Napisano Grudzień 2 Nie usunąłem-musiał być to jeden z moderatorów. Najwyraźniej uznał, że treść nie jest zgodna z regulaminem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
va500 Napisano Grudzień 2 Autor Zgłoś Share Napisano Grudzień 2 Być może, nie czytałem regulaminu - mało kto czyta, ale wiem jedno, że systemy wymiany linków to wielka lipa nie dajcie się nabrać na żadne li, pro, linkarz, linkuj, linkme itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Grudzień 2 Zgłoś Share Napisano Grudzień 2 Być może, nie czytałem regulaminu - mało kto czyta, ale wiem jedno, że systemy wymiany linków to wielka lipa nie dajcie się nabrać na żadne li, pro, linkarz, linkuj, linkme itp. Systemy wymiany linków znacznie straciły na wartości, nie tylko przez zmianę algorytmu google, ale także zostały "popsute" przez osoby zajmujące się pozycjonowaniem, które to umieszczają w systemach wymiany linków bezwartościowe strony (zapleczówki). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
va500 Napisano Grudzień 2 Autor Zgłoś Share Napisano Grudzień 2 Systemy wymiany linków znacznie straciły na wartości, nie tylko przez zmianę algorytmu google, ale także zostały "popsute" przez osoby zajmujące się pozycjonowaniem, które to umieszczają w systemach wymiany linków bezwartościowe strony (zapleczówki). I to byłoby wszystko w tym temacie - Pozdrawiam Serwis, Admina i wszystkich " forumowiczów " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alalala Napisano Listopad 2 Zgłoś Share Napisano Listopad 2 a może byłes zbyt szczery i dlatego to się nie spodobało.Jednak każdy powinien pisać tutaj to,co myśli oczywiście w cywilizowany sposób,bez ryzyka że usunie się wpis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Listopad 2 Zgłoś Share Napisano Listopad 2 Nie o szczerość tu chodziło:). Spam na forum pojawia się codziennie i musi być usuwany. W tym wypadku treść wpisu została błędnie zinterpretowana za co przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts