slony7 Napisano Grudzień 3 Zgłoś Share Napisano Grudzień 3 Witam Potrzebna mi jest pomoc mała w odswiezeniu strony Jezeli ktos moglby mi pomoc niech napisze na gg 6103877 Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Grudzień 3 Zgłoś Share Napisano Grudzień 3 wciśnij F5, dasz radę 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bababa555 Napisano Wrzesień 26 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 26 dokładnie F5 Nie ten dział. Umieść post w dziale giełda 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lvcas Napisano Luty 29 Zgłoś Share Napisano Luty 29 Za darmo? Oferujesz rozumiem jakieś wynagrodzenie? dywany Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RikTelner Napisano Maj 21 Zgłoś Share Napisano Maj 21 Jak odświeżyć? Strony na której nikogo nie ma i nie będzie nie ma po co i nie da się odświeżyć. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elk24 Napisano Sierpień 17 Zgłoś Share Napisano Sierpień 17 Zjechali chłopaka na wstępie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyberPunk Napisano Październik 3 Zgłoś Share Napisano Październik 3 Jak można mieć problem z odświeżeniem strony Dziwne, klikasz f5 i tyle. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs Napisano Maj 8 Zgłoś Share Napisano Maj 8 Mam nadzieję, że stronę udało się odświeżyć 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts