Mathiaz Napisano Grudzień 14 Zgłoś Share Napisano Grudzień 14 Cześć, Nie mogę dojść do tego jak zrobić tabelę, tak aby jej szerokość była zupełnie na 100%. Tak jak np webforum, granatowy pasek u góry jest od krawędzie monitora do krawędzi. W moim przypadku, przy użyciu width:100% po bokach zostaje mi przerwa ok 10px białego pola, i tak samo u góry, tabele nie dochodzi do samej krawędzi. Na to jest jakaś specjalna komenda?? Dzięki koledzy, pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano Grudzień 15 Zgłoś Share Napisano Grudzień 15 Może masz jakieś ramki czy coś? Dodaj styl margin:0; padding:0; i zobacz. Jak możesz pokaż cały kod Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiaz Napisano Grudzień 15 Autor Zgłoś Share Napisano Grudzień 15 Może masz jakieś ramki czy coś? Dodaj styl margin:0; padding:0; i zobacz. Jak możesz pokaż cały kod Kod mam taki: <table border=0 cellpadding=0 margin=0 cellspacing=0 style="width: 100%; "> <tr> <td></td> <td style="width:800px;">treść</td> <td></td> </tr> </table> Gdzież błąd ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano Grudzień 17 Zgłoś Share Napisano Grudzień 17 Błędu nie ma, daj border 1 i będziesz widział, że tabelka jest na całą szerokość strony. Jedynie komórka z napisem treść nie jest na całości bo ma 800px i znajduje się między innymi komórkami. Dodam jeszcze, że jeżeli robisz stronę i oparta będzie ona na tabelkach to odradzam i proponuję od razu przeskoczyć na style Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts