Pain Napisano Sierpień 22 Zgłoś Share Napisano Sierpień 22 Nazwa Strony: Lukas Art, czyli portfolio młodego grafika. :] Uwagi: Zakupiłem domenę, i przeniosłem folio na płatny serwer. Link: http://pain.com.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Sierpień 22 Zgłoś Share Napisano Sierpień 22 Witryna w porządku. Nie rozumiem tylko tego kodu javascript przed rozpoczęciem strony przez co walidacja wywala mi aż 101 błędów. Poza tym nie otwierają mi się grafiki w galerii (w Firefoxie na Ubuntu). Reszta ok, tylko troszkę wąska ta strona:). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsmp Napisano Sierpień 22 Zgłoś Share Napisano Sierpień 22 wbrew pozorom błędów jest sporo. Transitional przejściówki to można z kabla na kabel ale nie na stronach, to najsłabsza z opcji. <div id="gora"> </div> <div id="logo"> </div> Złe i mało semantycze, oraz na opak z pozycjonowaniem. <div class="krecha"> <a class="button" href="index1.php?id=strefa"><br /><div style="margin-left: -15px;">Strefa_+</div></a> <a class="button" href="index1.php?id=kontakt"><br /><div style="margin-left: -15px;">Kontakt</div></a> <a class="button" href="index1.php?id=galeria"><br /><div style="margin-left: -15px;">Galeria</div></a> <a class="button" href="index1.php?id=omnie"><br /><div style="margin-left: -15px;">O_mnie</div></a> <a class="button" href="index1.php?id=home"><br /><div style="margin-left: -40px;">Strona_Główna</div></a> </div> Od menu to jest UL/LI, a BR to nie służy do przesuwania jak ENTER. brak altów w IMG, to poważny błąd. praktycznie wszędzie masz style inline, to też nie jest zbyt dobre - zanieczyszcza zbędnie kod i powoduje problemy z edycją. Stosuj style w arkuszu. target="_blank" - nie ma czegoś takiego w XHTML. <div class="pasek1"></div> <div class="pasek2"></div> <div class="pasek3"></div> O pustych div już mówiłem © © a nie alt + 0169 semantyka kod kompletnie nie istnieje w twoim wykonaniu. :| szkoda, wiele tracisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts