Skocz do zawartości

[www] pain.com.pl

Pain

Recommended Posts

Witryna w porządku. Nie rozumiem tylko tego kodu javascript przed rozpoczęciem strony przez co walidacja wywala mi aż 101 błędów.

Poza tym nie otwierają mi się grafiki w galerii (w Firefoxie na Ubuntu). Reszta ok, tylko troszkę wąska ta strona:).

wbrew pozorom błędów jest sporo.

Transitional

przejściówki to można z kabla na kabel ale nie na stronach, to najsłabsza z opcji.

<div id="gora">
		</div>

<div id="logo">
		</div>

Złe i mało semantycze, oraz na opak z pozycjonowaniem.

<div class="krecha">

<a class="button" href="index1.php?id=strefa"><br /><div style="margin-left: -15px;">Strefa_+</div></a>

<a class="button" href="index1.php?id=kontakt"><br /><div style="margin-left: -15px;">Kontakt</div></a>

<a class="button" href="index1.php?id=galeria"><br /><div style="margin-left: -15px;">Galeria</div></a>

<a class="button" href="index1.php?id=omnie"><br /><div style="margin-left: -15px;">O_mnie</div></a>

<a class="button" href="index1.php?id=home"><br /><div style="margin-left: -40px;">Strona_Główna</div></a>

</div>

Od menu to jest UL/LI, a BR to nie służy do przesuwania jak ENTER.

brak altów w IMG, to poważny błąd. praktycznie wszędzie masz style inline, to też nie jest zbyt dobre - zanieczyszcza zbędnie kod i powoduje problemy z edycją. Stosuj style w arkuszu.

target="_blank" - nie ma czegoś takiego w XHTML.

<div class="pasek1"></div>
<div class="pasek2"></div>
<div class="pasek3"></div>

O pustych div już mówiłem ;)

©

© a nie alt + 0169

semantyka kod kompletnie nie istnieje w twoim wykonaniu. :| szkoda, wiele tracisz...

• Utwórz nowe...