erka wyderka Napisano Styczeń 14 Zgłoś Share Napisano Styczeń 14 Mam pytanie do mądrych głów:) Na potrzeby planowanej firmy musimy mieć stronę internetową z opcją rejestracji pacjentów przez internet. Czy znacie jakieś firmy, które w sposób rzetelny się tym zajmują, w miarę tanie? W czym taki moduł (czy jak to się zwie) się pisze? Używając php? I czy można taką stronę wykonać np. w Joomla! z jakimś dodatkiem? Bardzo proszę o odpowiedź, próbowałam znaleźć coś w necie, znalazłam kilka firm webmasterskich, ale opinia ludzi, którzy w tym siedzą jest jednak dla mnie bardzo ważna. Dzięki z góry. Pozdrawiam 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpittbull Napisano Marzec 13 Zgłoś Share Napisano Marzec 13 Wg. mnie powinieneś zrobić ankietę, która będzie wysyłana na e-mail przychodni, wtedy pracownik przychodni odczytuje i zapisuje wizytę ;] Podstawowy kod wyglądał by tak: (oczywiście istniejeje wiele modyfikacji go) Nazwisko: <input type="text" name="Nazwisko" size="20" /> Imię: <input type="text" name="Imię" size="20" /> Adres zamieszkania: Ulica: <input type="text" name="Ulica" size="20" /> Numer domu: <input type="text" name="Numer mieszkania" size="10" /> Numer mieszkania: <input type="text" name="Numer mieszkania" value="brak" /> Termin wizyty: <form action="..."> <select name="nazwa"> <option>8.00</option> <option>8.30</option> <option>8.00</option> <option>itd.</option> (...) </select> </form> <form action="..."> <input type="submit" value="Wyślij" /> </form> 1 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bababa555 Napisano Wrzesień 26 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 26 Dodaj temat do działu giełda gdyż wtedy ktoś bardziej się zainteresuje. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts