Skocz do zawartości

Adhref.pl Zwiększ swoje zyski !

OceanFire

Recommended Posts

"Adhref"jest stosunkowo nową siecią na polskim rynku zajmującą się handlem powierzchni reklamowych.

Mimo małego stażu na rynku "Adhref" wyróżnia się kilkoma bardzo ważnymi cechami:

- Szybkością i profesjonalizmem obsługi

- Szybkością realizowania wypłat

- Łatwością instalacji skryptów

- Stosunkowo dużą ilością reklamodawców

- Co odróżnia i za co płaci "Adhref" ?

Omawiana sieć reklamowa płaci podobnie jak lider na rynku - "Google AdSense" za kliki i przejścia na strony reklamodawców. Jest jednak jedna bardzo ważna różnica między reklamami wielkiego G a reklamami w "Adhref". Te pierwsze wyświetlane są w boksach reklamowych ( które znajdziemy i rozpoznamy praktycznie na większości stron nie tylko tych polskich ale też obcojęzycznych ), w "Adhref" natomiast możemy wybrać między boksami a reklamami w tak zwanych chmurkach.

- Reklamy w chmurkach dużo skuteczniejsze od boksów !!!

W moim przypadku nigdy nie miałem szczęścia do boksów reklamowych.

Zarobki z "AdSense" wahały mi się na poziomie 0,5 euro dziennie ( przy CTR zaledwie 0,01 ;( ), na stronie która posiada 6000 uu dziennie i prawie 12 razy więcej odsłon ( i nie jest to jedyny przypadek, na wszystkich moich stronach osiągałem podobne wyniki ). Jak widzicie moje zarobki nie były oszałamiające.

W "Adhref" korzystam głównie z reklam w chmurkach i na dzień dzisiejszy mój CTR jest na poziomie 9% !!! Jestem wręcz wniebowzięty zmianami w moich zarobkach, które zastały po tym jak przeszedłem z "AdSense" do "Adhref".

- Pierwsza wypłata, pierwszy powód do radości !

Po pierwszych 15 dniach w sieci reklamowej "Adhref" byłem już gotowy do wypłaty !

Na moim koncie uzbierała się całkiem fajna sumka która znajdowała się w granicach 280 zł !

Całkiem nieźle w porównaniu do "AdSense" prawda ?

Próg wypłaty w tym programie wynosi co prawda 50 zł ale osobiście wolałem poczekać aż uzbiera się większa sumka, jak się okazało nie musiałem długo oczekiwać.

jj.jpg

Powyżej przedstawiam stan swojego konta na dzień dzisiejszy ( już po wypłacie ).

- Ekspresowy przelew zarobionych środków !

Wypłata pieniążków za reklamę w moim przypadku w "Adhref" trwała zaledwie 18 godzin !. Jest to najszybsza reakcja z jaką spotkałem się w przypadku sieci reklamowych ( z reguły w innych programach wypłatę dostawałem w terminie od 7 do 20 dni ! )

- Prostota instalacji skryptu !

Jest jeszcze jeden bardzo ważny + dla "Adhref" - prostota instalacji skryptu. Cały proces instalacyjny trwa około 20 s, i sprowadza się on tylko i wyłącznie do wklejenia kodu js w zawartość sekcji <body> na stronie. Prościej mówiąc - skrypt możemy umieścić dosłownie wszędzie, co jest bardzo ważne w przypadku gdy nie mamy pojęcia na temat języków programowania.

Nie wiesz gdzie wkleić kod ? Potrzebujesz pomocy ? Porady ? Jeżeli zarejestrujesz się z mojego reflinka chętnie pomogę !

Wystarczy że dasz mi znać na PW , podam ci namiary na mnie.

Jeżeli nie chcesz nie rejestruj się z reflinka , nikogo na siłe nie namawiam ale pamiętaj że rejestrując się przez niego nic nie tracisz , a wręcz możesz pomóc tym którzy chcą pomóc tobie.

Reflink: http://adhref.pl/registration/affiliate/4c3bc53ee69464cfd3fab0dfc6923ec0'>http://adhref.pl/registration/affiliate/4c3bc53ee69464cfd3fab0dfc6923ec0

Czysty link do programu: http://adhref.pl

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...