Skocz do zawartości

Najlepsze płatne serwery www

Marylka

Recommended Posts

Teraz ja mogę polecić netmark, gdzie strony trzymam od roku i nie mam na co narzekać. Również kontakt mailowy jest dość sprawny. Swojego czasu serwer VPS kupiłem w eruovps.com gdzie może nie jest najtaniej, ale w Polsce nie nie oferowali tak dobrych parametrów.

Reasumując:

netmark.pl - tanio i dobrze

eurovps.com - drożej, ale hosting najwyższej jakości.

• 3 months later...
  • 5 months later...

Od kilku dobrych lat korzystam z Livenet.pl.

Naprawdę polecam ich hosting bo jest to profesjonalna firma, która zawsze służy pomocą. Przez te kilka lat, nigdy, naprawdę nigdy nie byłem rozczarowany ich usługami. Dodam do tego, że jest to jeden z tańszych hostingów w Polsce.

• 2 weeks later...

Ja natomiast pragnął bym polecić usługi firmy dotychczas (nie wiem dlaczego) przez was nie wymienionej. Mianowicie chodzi o 2hi.pl Jest to nasza rodzima firma rodem z Częstochowy. Ze wspomnianą jakością problemu mieć nie będziecie. Wiem po sobie. Usługa dedykowana głównie pod mniej rozbudowane przedsięwzięcia. Największa oferta MAXIplus oferuje 1200mb pojemności na dysku i 96GB rocznego transferu. Wszystkie proponowane przez nich opcje charakteryzują się natomiast naprawdę bardzo niską ceną.

ps: właściwie zamieszczę odnośnik do ich cennika - dla zainteresowanych 2hi.pl/oferta.html

Ewentualnie dla osób, którzy mają większe wymagania polecam ofertę firmy o12 - www.o12.pl Jest na tyle obszerna, że każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Dodatkowo plusem są dosyć niskie ceny jak na oferowany przez nich standard

• 1 month later...
  • 4 weeks later...