Marylka Napisano Wrzesień 11 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 11 Jak w temacie. Jakie są waszym zdaniem najlepsze PŁATNE serwery WWW? I jaki jest waszym zdaniem stosunek ceny do jakości oferowanych usług. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Wrzesień 11 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 11 Teraz ja mogę polecić netmark, gdzie strony trzymam od roku i nie mam na co narzekać. Również kontakt mailowy jest dość sprawny. Swojego czasu serwer VPS kupiłem w eruovps.com gdzie może nie jest najtaniej, ale w Polsce nie nie oferowali tak dobrych parametrów. Reasumując: netmark.pl - tanio i dobrze eurovps.com - drożej, ale hosting najwyższej jakości. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano Wrzesień 17 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 17 Ja głosuję na ovh.pl . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Grudzień 25 Zgłoś Share Napisano Grudzień 25 W ovh są najlepsze domeny. Jeśli chodzi o hosting to ja mogę polecić firehost. Przede wszystkim dobre ceny oraz świetny serwis Dużym plusem jest szybki kontakt przez gg. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lompi Napisano Czerwiec 7 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 7 Od kilku dobrych lat korzystam z Livenet.pl. Naprawdę polecam ich hosting bo jest to profesjonalna firma, która zawsze służy pomocą. Przez te kilka lat, nigdy, naprawdę nigdy nie byłem rozczarowany ich usługami. Dodam do tego, że jest to jeden z tańszych hostingów w Polsce. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raulq7 Napisano Czerwiec 17 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 17 Ja natomiast pragnął bym polecić usługi firmy dotychczas (nie wiem dlaczego) przez was nie wymienionej. Mianowicie chodzi o 2hi.pl Jest to nasza rodzima firma rodem z Częstochowy. Ze wspomnianą jakością problemu mieć nie będziecie. Wiem po sobie. Usługa dedykowana głównie pod mniej rozbudowane przedsięwzięcia. Największa oferta MAXIplus oferuje 1200mb pojemności na dysku i 96GB rocznego transferu. Wszystkie proponowane przez nich opcje charakteryzują się natomiast naprawdę bardzo niską ceną. ps: właściwie zamieszczę odnośnik do ich cennika - dla zainteresowanych 2hi.pl/oferta.html Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolo83 Napisano Czerwiec 20 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 20 A ja dodam od siebie linuxpl.com. Świetny hosting bezproblemowy i chyba bardzo dobry wynik w stosunku cena do jakości Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raulq7 Napisano Czerwiec 21 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 21 Ewentualnie dla osób, którzy mają większe wymagania polecam ofertę firmy o12 - www.o12.pl Jest na tyle obszerna, że każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Dodatkowo plusem są dosyć niskie ceny jak na oferowany przez nich standard Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siemen Napisano Sierpień 21 Zgłoś Share Napisano Sierpień 21 Ja zdecydowanie polecam ovh.pl, mam tam serwery dedykowane jak i wirtualne.. Nigdy nie mam problemów, a jak coś się stanie np. z dedykiem szybko naprawiają. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raulq7 Napisano Wrzesień 19 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 19 Warto jeszcze skupić się na ofercie firmy ITL (www.itl.pl) Jednym słowem: firma świadczaca profesjonalne usługi w dosyćniskiej cenie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts