skate0196 Napisano Maj 10 Zgłoś Share Napisano Maj 10 Witam! Tworzę stronę o zespole muzycznym za pomocą programu Frontpage. Mam taki problem: Chciałem, aby w podstronie Teksty po kliknięciu na wybrany tytuł piosenki wyskakiwało okienko 400x768 z zawartością strony o danym adresie. Weszłem więc w Format->Zachowania i zaznaczyłem tytuł, dodałem zachowanie otwórz okno czy jakoś tak i dalem "onclick". Tak samo zrobiłem z innymi tekstami piosenek. Potem otwieram stronę Teksty w Firefoxie, klikam na ostatni tekst i otwiera mi się strona taka jak chciałem. Niby wszystko super, prawda? No to próbuję z inną piosenką. Klikam... i otwiera mi się strona z tekstem, który przed chwilą wybrałem. Z każdą piosenką jest tak samo: wyświetla mi się tylko okienko z tekstem ostatniej piosenki. Co zrobić żeby było tak, jak chcę? Żeby każda piosenka miała hiperłącze do nowego okna 400x768 z zawartością wybranej strony? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webber Napisano Maj 17 Zgłoś Share Napisano Maj 17 Witam! Tworzę stronę o zespole muzycznym za pomocą programu Frontpage. Mam taki problem: Chciałem, aby w podstronie Teksty po kliknięciu na wybrany tytuł piosenki wyskakiwało okienko 400x768 z zawartością strony o danym adresie. Weszłem więc w Format->Zachowania i zaznaczyłem tytuł, dodałem zachowanie otwórz okno czy jakoś tak i dalem "onclick". Tak samo zrobiłem z innymi tekstami piosenek. Potem otwieram stronę Teksty w Firefoxie, klikam na ostatni tekst i otwiera mi się strona taka jak chciałem. Niby wszystko super, prawda? No to próbuję z inną piosenką. Klikam... i otwiera mi się strona z tekstem, który przed chwilą wybrałem. Z każdą piosenką jest tak samo: wyświetla mi się tylko okienko z tekstem ostatniej piosenki. Co zrobić żeby było tak, jak chcę? Żeby każda piosenka miała hiperłącze do nowego okna 400x768 z zawartością wybranej strony? W kodzie źródłowym i zdarzeniu onlick tworzącym ten popup, nadmień odpowiednie podstrony. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts