kero Napisano Czerwiec 24 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 24 Witam ! Mój problem jest niemały, lecz do porady doskonały. Chciałbym zarezerwować domenę, chodzi mi o jak najlepszą cenę. Z adresem polskim kropka peel, bo to na klientów jest dobry klej. Poużywam chyba rok, a może trochę więcej jak będzie ok. Chce usług na przyzwoitym poziomie, bym czuł się niemal jak na tronie. Dobry kontakt, warunki ok, domenę chciałbym podpiąć pod serw. Jednakże jeśli trafi się sztuka, co ma hosting malucha. Mały serwer i niedrogi, to wprost na moje nogi. Domena i mały hosting może więc być, nie chce tylko czegoś złego by potem nie wyć Jaka to cena za rok ?, byle nie był to na pieniądze smok 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Czerwiec 24 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 24 Witam ! Mój problem jest niemały, lecz do porady doskonały. Chciałbym zarezerwować domenę, chodzi mi o jak najlepszą cenę. Z adresem polskim kropka peel, bo to na klientów jest dobry klej. Poużywam chyba rok, a może trochę więcej jak będzie ok. Chce usług na przyzwoitym poziomie, bym czuł się niemal jak na tronie. Dobry kontakt, warunki ok, domenę chciałbym podpiąć pod serw. Jednakże jeśli trafi się sztuka, co ma hosting malucha. Mały serwer i niedrogi, to wprost na moje nogi. Domena i mały hosting może więc być, nie chce tylko czegoś złego by potem nie wyć Jaka to cena za rok ?, byle nie był to na pieniądze smok Użytkowniku Drogi! Wiem co spełni Twe wymogi Polecić mogę sam, gdyż serwów wiele znam usługi Netmark peel gdzie ceny mają ok dotyczy to domen zarówno i aby nie wplątać się w gówno czytaj opinie - nie wada a moja najlepsza rada to wejdź na hosthelp peel i tam odnajdź swój cel Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kero Napisano Czerwiec 24 Autor Zgłoś Share Napisano Czerwiec 24 Dziękuję bardzo za radę, jest to dla mnie jak lek na zgagę Z pewnością zobacze co to, by nie dać się zrobić w błoto Mam jeszcze domysły, że ktoś może mieć jakieś pomysły Dlatego nie odrzucam innych opinii, bo liczę że ludzie tu zwinni Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hostit.pl Napisano Lipiec 1 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1 Te rymowanki to w hołdzie ku czci Miłosza? Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: http://hostit.pl/domeny/ Proponuję zwrócić uwagę na rejestrację domeny na 2 lata. Do tego możemy zaproponować serwer od 49 złotych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuś Napisano Lipiec 20 Zgłoś Share Napisano Lipiec 20 No to masz taniej w uti.pl. Domena na 2lata .pl za 47zł i hosting od 37zł. Rozwalają mnie te rymowanki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davi Napisano Sierpień 19 Zgłoś Share Napisano Sierpień 19 Najniższe i nalepsze ceny domen są w dropped.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lvcas Napisano Grudzień 20 Zgłoś Share Napisano Grudzień 20 A może az.pl ? Sam miałem tam rok darmową domenę, i faktycznie, zero ukrytych kosztów _____________________ gry online Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Grudzień 20 Zgłoś Share Napisano Grudzień 20 Rejestracja wszędzie jest tania, chodzi o przedłużenia, a w przypadku az.pl jest to 99zł netto. Domeny trzymam w dropped.pl oraz netmark.pl. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
licytujkasepl Napisano Grudzień 25 Zgłoś Share Napisano Grudzień 25 Ten netmark ma niezłe ceny za odnowienia. Polecam jeszcze OVH.pl ze względu na dużą liczbę dostępnych rozszerzeń, atrakcyjne ceny i mały serwer dodawany za darmo do każdej domeny - na wizytówkę wystarczy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lvcas Napisano Styczeń 27 Zgłoś Share Napisano Styczeń 27 Netmarkt masz za 12 zł. Przedłużenie 44 zł. _____________ mieszkania na sprzedaż warszawa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turnbichler Napisano Styczeń 30 Zgłoś Share Napisano Styczeń 30 Ja używam masternet.pl, 12 zł kupno, 45 przedłużenie. Broń boże nazwa.pl i home.pl złodzieje i wyłudzacze rynkowi... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna33 Napisano Luty 23 Zgłoś Share Napisano Luty 23 Jeśli chodzi o hosting, to polecam Wam firmę uti.pl. mają teraz bardzo duże obniżki. Na stronie www.uti.pl/voucher kupicie usługę za 10 zł Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lvcas Napisano Marzec 24 Zgłoś Share Napisano Marzec 24 Nazwa czy Home nie polecam, bo ogromne prowizje sobie pobierają w przypadku rejestracji domen. Zobacz, sesja noworodkowa która jest najładniejsza, najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lament Napisano Kwiecień 25 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 25 W o12.pl przy koncie K-PREMIUM2 domena jest na stałe za free: http://o12.pl/hosting-z-kreatorem-stron Nie dalej jak miesiąc temu odpaliłem sobie to konto. Jak na razie smiga dobrze Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lvcas Napisano Maj 11 Zgłoś Share Napisano Maj 11 netmarkt.pl ma najtańszą opcję dot domen. --- naprawa laptopów Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anitaaa Napisano Maj 15 Zgłoś Share Napisano Maj 15 Również korzystam z usług uti,bo nawet nie sa tacy drodzy, a trzeba przyznac,ze firma jest solidna. Rejestracja domeny kosztuje u nich 14 zł, a przedłuzenie 57. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siemen Napisano Lipiec 28 Zgłoś Share Napisano Lipiec 28 Proszę bardzo, do wyboru do koloru podobne do home.pl Ja korzystam głównie z ovh.pl, mam również jakieś pojedyncze domeny w aftermarket.pl, domeny.pl, do niedawna w kei. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszkiel Napisano Wrzesień 27 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 27 Jeszcze nikt nie wspomniał o tej firmie: https://www.swiatdomen24.pl/wiedza#artykul_20 Uczicwa, konkretna i bezbolesna - a tak serio, to ceny mają w porządku, jedne z niższych i na razie nikt nie narzeka na nich. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Styczeń 29 Zgłoś Share Napisano Styczeń 29 54 zł aktualnie płacę w Hekko za przedłużenie PL. Co istotne, patrzcie czy cena nie jest czasami netto - często na stronach podawane są stawki bez podatku, którego np. nie mając działalności w żaden sposób nie odzyskacie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karex Napisano Czerwiec 10 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 10 Ja jakiś czas temu rejestrowałem domenę na stronie: https://www.kylos.pl/domeny/ Mam tam hosting. Nie jest drogo, można tam spokojnie w dobrej cenie zarejestrować sobie domenę pl . Przedłużenie nie jest takie drogie. Jest solidnie i bezpiecznie bo otrzymujesz również wsparcie techniczne czego często brak w przypadku darmowych firm hostingowych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanchopanda Napisano Sierpień 1 Zgłoś Share Napisano Sierpień 1 Tak jak tu pisało kilka osób zawsze sprawdzaj cenę przedłużenia i policz sobie koszt utrzymania domeny przez 2-3 lata i wtedy porównaj z innymi firmami. Bierz tam gdzie najtaniej. A jeśli masz już domenę u rejestratora, który słono sobie liczy za przedłużenie to zawsze możesz domenę przenieść. Zobacz sobie chociażby tutaj jak wygląda ten proces. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Sierpień 23 Zgłoś Share Napisano Sierpień 23 Przedłużenie PL to max 60 zł - jeśli kosztuje więcej to mocno przepłacacie. Ja mam 54 brutto za domenę przy normalnych ilościach. Przy ilościach hurtowych Hekko schodzi w dół z ceną, ale ja aż tyle tych domen to nie posiadam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webpiksel Napisano Maj 15 Zgłoś Share Napisano Maj 15 Dnia 23.08.2016 o 16:03, rankis napisał: Przedłużenie PL to max 60 zł - jeśli kosztuje więcej to mocno przepłacacie. Ja mam 54 brutto za domenę przy normalnych ilościach. Przy ilościach hurtowych Hekko schodzi w dół z ceną, ale ja aż tyle tych domen to nie posiadam. Zgadzam się w 100%, można znaleźć oferty za 49zł brutto, a płacenie w home 123zł i więcej to rozrzutność. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezes Napisano Lipiec 3 Zgłoś Share Napisano Lipiec 3 Firehost. Tanio jest, szczególnie hosting. Kwestia taka, jakich parametrów oczekujecie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts