Skocz do zawartości

Hosting pod stronę internetową

bzyko

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Szczegółowo że nie ma co, zamieszam w fusach i wywróżę. Jak widzę coś takiego to zakładam, że chodzi o jak najtańszy serwer, bo człowiek nie ma pojęcia o co chodzi. Najtaniej masz za 37zł w uti.pl. Kiedyś widziałem za 25zł, ale tam było ledwie 2GB miejsca na dysku, co porównać można z darmowymi. Taniej jak w uti się nie da.

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

2hi.pl? Próbowałem wykupić tam konto. W tym momencie od ponad 30h (a czas założenia w info po zamówieniu usługi na www to max 6h) nie mogę doczekać się meila z danymi do konta :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Blog 4moto.waw.pl, a jeżeli chcesz więcej poczytać to gites.waw.pl. Zapraszam ;)

• 4 months later...

Jesli chemy mieć dobry hosting domen w niezlej cenie, myslę, że dobrą propozycja będzie oferta czeskiej firmy http://www.quicksnake.pl/ . Opłacamy roczny abonament hostingowy do czterdziestu zlotych i mozna juz sie cieszyc usluga. Ponadto w pakiecie, mozemy zamowic sobie zrobienie strony za darmo, co jest chyba dosc nietypowa propozycja. Polecam też ich profil na FB o tej samej nazwie co firma, zawsze tam mozna poczytać trochę ciekawostek ze świata internetu.

1and1 nie ma raczej najlepszych opinii. Kiedy ja szukalam hostingu to najpierw patrzyłem na parametry, a później na cenę. Na samym początku były jednak opinie. Tak skończyłem z Hekko, mam tam konto od lat i wiele serwisów. Póki co nie ma żadnych problemów - hosting jest ok, pomoc szyba i konkretna. Odradzam hostingi z kiepskimi opiniami. Same problemy.

• 2 weeks later...

Ja za to proponuję skorzystać z usług nazwa.pl Jeżeli chodzi o porównanie jakości do ceny, to lepszego serwisu chyba nie znajdziecie. Sam korzystam, więc wiem co piszę. Oferują wszystko co potrzeba, mają szybkie serwery, a przecież o to chodzi. Zdecydowanie polecam zapoznać się z ich ofertą.

• 4 months later...

logo.png

Zachęcam do skorzystania z usług NetDC.pl

- bezpłatny 14 dniowy okres testowy

- natychmiastowa aktywacja konta (serwer gotowy w mniej niż 5min od momentu złożenia zamówienia)

- przy płatności rocznej 50% rabat oraz bezpłatna domena ".pl"

- bezpłatny certyfikat SSL

- najwyższa wydajność i pełna niezawodność usług

- pełna codzienna kopia bezpieczeństwa

W celu skorzystania z okresu testowego należy złożyć zamówienie na wybrany pakiet www i pominąć proces płatności.

Usługa zostanie automatycznie aktywowana na okres 14 dni.

Jesteśmy elastyczni- w każdym momencie istnieje możliwość zmiany pakietu hostingowego na wyższy, przejścia na dowolną inną usługę dostępną w NetDC.pl lub indywidualnego doboru parametrów usługi.

Gorąco zapraszamy,

NetDC.pl

• 1 month later...
  • 4 years later...
  • 8 months later...
  • 1 month later...
  • 2 years later...
  • 2 years later...
  • 1 year later...

Pamiętaj, że czasami hosting współdzielony może być lepszy od VPS, a VPS od dedyka. Nie zdziw się, jeśli dzielony hosting będzie lepszy od dedykowanego. To wszystko zależy od zasobów (jak procesor i RAM) oraz od konfiguracji, która ma naprawdę spore znaczenie!

Jeśli miałbym tutaj coś polecić to obecnie dobrą ofertę ma Itskhy https://itsky.cloud/cart/serwery-vps/