bzyko Napisano Czerwiec 27 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 27 Witam jaki płatny hosting polecacie pod stronę internetową? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hostit.pl Napisano Lipiec 1 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1 Cześć, powiedz coś więcej o stronie. Ta strona to forum, blog, portal, wizytówka firmy czy jeszcze coś innego. Interesuje Cię serwer współdzielony czy dedykowany. W Polsce czy poza granicami kraju. To na dobry początek:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuś Napisano Lipiec 20 Zgłoś Share Napisano Lipiec 20 Szczegółowo że nie ma co, zamieszam w fusach i wywróżę. Jak widzę coś takiego to zakładam, że chodzi o jak najtańszy serwer, bo człowiek nie ma pojęcia o co chodzi. Najtaniej masz za 37zł w uti.pl. Kiedyś widziałem za 25zł, ale tam było ledwie 2GB miejsca na dysku, co porównać można z darmowymi. Taniej jak w uti się nie da. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicherek Napisano Lipiec 31 Zgłoś Share Napisano Lipiec 31 Osobiście polecam https://www.1and1.pl/ - nie narzekam więc pozostawiam do oceny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anitaaa Napisano Maj 15 Zgłoś Share Napisano Maj 15 UTI ma bardzo rozsadna oferte i godna polecenia http://www.uti.pl/uslugi/hosting/wspoldzielony/wstep/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz979 Napisano Maj 17 Zgłoś Share Napisano Maj 17 Ja polecam linuxpl.com 50zł rok. Miła obsluga, dostępna 24/7 jak byś tam kupił serwer to prosze o w klikanie w polecony: xxxmario Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siemen Napisano Lipiec 28 Zgłoś Share Napisano Lipiec 28 Ja mam w ovh.pl, ale możesz poszukać również na tej liście innych alternatyw. Korzystałem również z usług kei i 1and1 i nie miałem z nimi problemów. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lament Napisano Lipiec 31 Zgłoś Share Napisano Lipiec 31 3/4 swoich stron mam na o12.pl. Jestem zadowolony. Tanio, bez większych problemów. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garen Napisano Listopad 21 Zgłoś Share Napisano Listopad 21 2hi.pl bezapelacyjnie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WAT Napisano Listopad 23 Zgłoś Share Napisano Listopad 23 2hi.pl? Próbowałem wykupić tam konto. W tym momencie od ponad 30h (a czas założenia w info po zamówieniu usługi na www to max 6h) nie mogę doczekać się meila z danymi do konta _______________________________________________________________________________________________________________________________________ Blog 4moto.waw.pl, a jeżeli chcesz więcej poczytać to gites.waw.pl. Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrycja89 Napisano Marzec 29 Zgłoś Share Napisano Marzec 29 Jesli chemy mieć dobry hosting domen w niezlej cenie, myslę, że dobrą propozycja będzie oferta czeskiej firmy http://www.quicksnake.pl/ . Opłacamy roczny abonament hostingowy do czterdziestu zlotych i mozna juz sie cieszyc usluga. Ponadto w pakiecie, mozemy zamowic sobie zrobienie strony za darmo, co jest chyba dosc nietypowa propozycja. Polecam też ich profil na FB o tej samej nazwie co firma, zawsze tam mozna poczytać trochę ciekawostek ze świata internetu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starszy Napisano Kwiecień 5 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 5 Jako opcję ekonomiczną mogę polecić http://altblue.pl/ - mają konta od 25 zł za rok i specjalną ofertę dla pozycjonerów. Do mocniejszych projektów - http://group5.pl/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Kwiecień 12 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 12 1and1 nie ma raczej najlepszych opinii. Kiedy ja szukalam hostingu to najpierw patrzyłem na parametry, a później na cenę. Na samym początku były jednak opinie. Tak skończyłem z Hekko, mam tam konto od lat i wiele serwisów. Póki co nie ma żadnych problemów - hosting jest ok, pomoc szyba i konkretna. Odradzam hostingi z kiepskimi opiniami. Same problemy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maks Napisano Kwiecień 24 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 24 Ja za to proponuję skorzystać z usług nazwa.pl Jeżeli chodzi o porównanie jakości do ceny, to lepszego serwisu chyba nie znajdziecie. Sam korzystam, więc wiem co piszę. Oferują wszystko co potrzeba, mają szybkie serwery, a przecież o to chodzi. Zdecydowanie polecam zapoznać się z ich ofertą. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NetDC.pl Napisano Wrzesień 18 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 18 Zachęcam do skorzystania z usług NetDC.pl - bezpłatny 14 dniowy okres testowy - natychmiastowa aktywacja konta (serwer gotowy w mniej niż 5min od momentu złożenia zamówienia) - przy płatności rocznej 50% rabat oraz bezpłatna domena ".pl" - bezpłatny certyfikat SSL - najwyższa wydajność i pełna niezawodność usług - pełna codzienna kopia bezpieczeństwa W celu skorzystania z okresu testowego należy złożyć zamówienie na wybrany pakiet www i pominąć proces płatności. Usługa zostanie automatycznie aktywowana na okres 14 dni. Jesteśmy elastyczni- w każdym momencie istnieje możliwość zmiany pakietu hostingowego na wyższy, przejścia na dowolną inną usługę dostępną w NetDC.pl lub indywidualnego doboru parametrów usługi. Gorąco zapraszamy, NetDC.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czassi Napisano Listopad 14 Zgłoś Share Napisano Listopad 14 Polecam NetDC, ostatnio hostuje tylko na niej i nie narzekam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renata Napisano Listopad 16 Zgłoś Share Napisano Listopad 16 Jeśli szukasz naprawdę dobrego hostingu to szczerze polecam kei.pl jak dla mnie jeden z najlepszych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hostingowo.pl Napisano Lipiec 24 Zgłoś Share Napisano Lipiec 24 Zapraszamy do współpracy. Nasza firma posiada serwery w Polsce, które działają sprawnie przez cały czas. Ponadto przygotowaliśmy pakiety dopasowane do różnych potrzeb naszych klientów. Szczegóły znajdziesz na https://www.hostingowo.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezes Napisano Kwiecień 11 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 11 Firehost jest tani, ma sensowny support i przynajmniej jak na razie działa niezawodnie. Pozwalają też za darmo wybrać panel zarządzania. Moim zdaniem kawał solidnej usługi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoni Napisano Maj 26 Zgłoś Share Napisano Maj 26 Wszystko zalezy od ruchu na stronie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralkom.pl Napisano Czerwiec 17 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 17 Hej, ja ze swojej strony mogę zaprosić na moją stronę https://ralkom.pl, gdzie między innymi oferuję hosting na sms. Można się ze mną skontaktować również w celu udostępnienia darmowego miejsca na serwerze www jeśli ktoś ma ciekawy projekt, lub małą stronę domową. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalanablanalala Napisano Sierpień 31 Zgłoś Share Napisano Sierpień 31 small.pl lub mydevil.net Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equn Napisano Październik 2 Zgłoś Share Napisano Październik 2 Pamiętaj, że czasami hosting współdzielony może być lepszy od VPS, a VPS od dedyka. Nie zdziw się, jeśli dzielony hosting będzie lepszy od dedykowanego. To wszystko zależy od zasobów (jak procesor i RAM) oraz od konfiguracji, która ma naprawdę spore znaczenie! Jeśli miałbym tutaj coś polecić to obecnie dobrą ofertę ma Itskhy https://itsky.cloud/cart/serwery-vps/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts