Jarek Napisano Wrzesień 27 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 27 Witam. Jakich edytorów tekstowych używacie do pisania stron? Ja od kilku lat na Windowsie używam PSPad a na Linuxie Bluefish editor i nic innego nigdy nie używałem. Programy te podobają mi się ze względu na prostotę, kolorowanie składni i numerowanie wierszy. Może możecie coś polecić? Bo może już czas abym przerzucił się na coś innego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Październik 1 Zgłoś Share Napisano Październik 1 Witam. Jakich edytorów tekstowych używacie do pisania stron? Ja od kilku lat na Windowsie używam PSPad a na Linuxie Bluefish editor i nic innego nigdy nie używałem. Programy te podobają mi się ze względu na prostotę, kolorowanie składni i numerowanie wierszy. Może możecie coś polecić? Bo może już czas abym przerzucił się na coś innego... ja korzystam z komodo edit. dostępny zarówno na platformę linux jak i windows. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Grudzień 26 Zgłoś Share Napisano Grudzień 26 Moim zdaniem najlepszy jest Notepad++ . Bez zbędnych bajerów, zwykły edytor kolorujący składnie. Podobnym, jeszcze prostszym i także fajnym edytorem jest Notepad2 . Polecam obydwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaki Napisano Listopad 1 Zgłoś Share Napisano Listopad 1 Komodo jest w porządku, sama korzystam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alalala Napisano Listopad 3 Zgłoś Share Napisano Listopad 3 komodo jest ok,korzystam i sobie chwalę,więc spróbuj,może ci się spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceli Napisano Grudzień 29 Zgłoś Share Napisano Grudzień 29 Też używam notepad++.Prostota jest chyba najlepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Napisano Styczeń 24 Zgłoś Share Napisano Styczeń 24 Notepan ++ jest rewelacyjny. Poleciłam go ostatnio jednej osobie, która męczyła się z innymi programami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExNormal Napisano Styczeń 27 Zgłoś Share Napisano Styczeń 27 Używam notepada++, pajączka i zwykłego notatnika systemowego. Wszystkiego po trochu. Jakoś nie mam ulubionego Polecam chnp.pl, oraz migiem.com.pl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czassum Napisano Wrzesień 20 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 20 notepad++ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts