Collins Napisano Czerwiec 30 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 30 Siema. Wie ktoś może czy istnieje jakiś serwis w którym mogę dać ogłoszenie o to, że zamieszczę banner/reklamę na swojej witrynie? Nie chce adSense bo wczoraj złapałem bana, bo jestem niby jak to oni napisali zagrożeniem dla ich klientów xD Odsłony i Unikatowi Użytkownicy wyglądają mniej więcej tak. Dodam, że strona zaistniała w sieci wczoraj o 19:30. Użytkownicy Odsłony A i jeszcze, ile mogę wymagać za wystawienie reklamy? Może mi ktoś doradzić jak mogę zarabiać na tylu unikalnych wizytach? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Czerwiec 30 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 30 To ile reklama jest warta zależy przede wszytkim od tematyki strony. Jeżeli zaistniała wczoraj istotne także jest źródło takiego ruchu. Jest sporo firm podobnych do adsense (jak np. adkontekst) gdzie możesz wstawić kod, a reklamy zaczną się same wyświetlać. Nie chce adSense bo wczoraj złapałem bana, bo jestem niby jak to oni napisali zagrożeniem dla ich klientów xD Może mi ktoś doradzić jak mogę zarabiać na tylu unikalnych wizytach? Jeżeli Twoja strona zawiera nielegalne treści to w żadnej firmie przyszłości Ci nie wróżę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuś Napisano Lipiec 19 Zgłoś Share Napisano Lipiec 19 Jak nie chcą Ciebie za bardzo to dopisz się do jakiegoś pp. Proponuję Tobie firmę hostingową uti.pl bo po pierwsze dobrze schodzi i sporo zgarniesz z poleconych, po drugie, nikt Ciebie za taki baner nie zbanuje Tu masz szczegóły http://www.uti.pl/program-partnerski/wstep/ A klientów na miejsce reklamowe możesz sobie poszukiwać na oferia.pl ;P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw Napisano Listopad 8 Zgłoś Share Napisano Listopad 8 ja bym może bardziej nad treścią strony pomyślał aby była bardziej dostosowana do reklam i wymogów reklamodawców Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lvcas Napisano Grudzień 20 Zgłoś Share Napisano Grudzień 20 Strona wczoraj w sieci się pojawiła i już jest tak popularna, że masa osób będzie na niej reklamę zamieszczać? Bez żartów proszę. ________________ chwilówki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damtox Napisano Maj 28 Zgłoś Share Napisano Maj 28 Szukaj po prostu na forach dyskusyjnych... Wiadomo, że im więcej for oblecisz, tym większe szanse na większy efekt... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alalala Napisano Listopad 7 Zgłoś Share Napisano Listopad 7 moim zdaniem jeśli tematyka strony będzie odpowiednia to szybko znajdzie swoich fanów,ale ważna jest też jej treść,jeśli będzie z nią coś nie tak to jesteś spalony,nikt jej nigdzie nie będzie chciał. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts