kamilz1994 Napisano Lipiec 19 Zgłoś Share Napisano Lipiec 19 Witam Ze względu na to, że niedawno zacząłem przygodę tak na powaznie z HTML i CSS to chciałbym się Was zapytać czy poprawnie zakodowałem ten mój amatorski layout: http://e-musicplis.pl/strona/ Niech ktoś zajrzy w kod CSS i powie mi czy nie zrobiłem jakichś błędów, lub np. czy jakiś kod mógłbym zamienić czymś innym i byłoby to lepsze rozwiązanie. Dzięki z góry, i jestem przygotowany nawet na najgorsze komentarze Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodek.info Napisano Lipiec 25 Zgłoś Share Napisano Lipiec 25 Jak widzę to problem jest tylko ze stopką, walidator HTML nie wykazał błędów. W CSS tylko jeden błąd. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oplaner Napisano Sierpień 22 Zgłoś Share Napisano Sierpień 22 Jak widzę dałeś stopce pozycjonowanie fixed, dlatego źle się wyświetla. Spróbuj staticlub absolute. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts