Davi Napisano Sierpień 19 Zgłoś Share Napisano Sierpień 19 Witam, Mam do was takie pytanie mam zamiar zrobić portal poświęcony np. grze gothic 1 * będzie to wszystko zawierało : -forum -bloga o newsach ewentualnie jakiś poradnikach/wprowadzeniach do gry -bloga / serwis na dle na którym będzie można pobrać jakieś mody dodatki do gry itp. I teraz pytanie mam czy lepiej stawiać wszystko na jednej domenie i np. forum było by pod adresem nazwaserwisu.pl/forum , blog z newsami - nazwaserwisu.pl/blog oraz mody : nazwaserwisu.pl/mody . Czy może na subdomenach wszystko , a może jako osobne serwisy? Z jednej strony na osobnych domenach i subdomenach są większe koszty bo trzeba każdy serwis z osobna linkować , ale z drugiej zaś strony ładniej wygląda osobna domena czy też subdomena. * tematyka podana przykładowo. Pozdrawiam i dzięki za opinie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicherek Napisano Sierpień 20 Zgłoś Share Napisano Sierpień 20 Osobiście rozegrałbym to w sposób wykorzystaniu paru subdomen : forum.adres.pl blog.adres.pl pobieralnia.adres.pl - Coś z tego rodzaju. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webber Napisano Październik 23 Zgłoś Share Napisano Październik 23 Osobiście rozegrałbym to w sposób wykorzystaniu paru subdomen : forum.adres.pl blog.adres.pl pobieralnia.adres.pl - Coś z tego rodzaju. Tak jak kolega pisze, to jedyne słuszne rozwiązanie - przy pozycjonowaniu będzie łatwiej (katalogi traktują subdomeny jako osobne serwisy) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zhost Napisano Luty 11 Zgłoś Share Napisano Luty 11 Ja rónież proponowałbym przedstawione rozwiązanie czyli wszystko na subdomenach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts