Kimi2007 Napisano Sierpień 25 Zgłoś Share Napisano Sierpień 25 Panowie szukam u wujka google i nic nie mogę znaleźć jak zrobić by w iframe wyświetlała się dana cześć strony chodzi mi dokładnie o to co zaznaczyłem na obrazku: http://i53.tinypic.com/29m0dvs.jpg Kiedyś widziałem taki kod jako połączenie iframe i javy ale teraz nie mogę tego znaleźć wiec pytam ekspertów Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miko1989 Napisano Sierpień 30 Zgłoś Share Napisano Sierpień 30 Mam na to dosyć sprytny sposób Polega on na zagnieżdżeniu ramek. Tworzysz jeden plik .html z samą ramką iframe i przy pomocy css i position absolute ustawiasz ramkę w taki sposób aby schowała się za lewy i górny bok przeglądarki. Potem już w drugim pliku tworzysz ramkę do poprzednio utworzonej strony i tylko dopasowujesz szerokość i wysokość. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts