przemek89k Napisano Sierpień 31 Zgłoś Share Napisano Sierpień 31 Hej, jestem początkującym webmasterem i tworzę sobie szablon strony wykorzystując CSS. Stronę znajdziecie pod adresem : http://uslugi-stolarskie.firmowo.net/index.html - trzeba zamknąć reklamę aby wszystko było ok (kliknąć X) - nie zwracajcie także uwagi na tą ramkę białą po prawej stronie - to tymczasowe Chodzi mi o to, że strona dobrze wygląda w Firefoxie natomiast sypie się pod IE - chodzi mi o menu na górze - w Firefoxie jest ono dobrze skomponowane, natomiast w IE jest ono w innym miejscu - trochę wyżej itp.. - dlaczego tak się dzieje ? Dlaczego moja strona się rozjeżdża ? Jeżeli ktoś może zaglądnąć w kod to proszę o pomoc. PS: I jeszcze takie pytanie - dlaczego ta reklama co się wyświetla przesuwa moje menu w dół ? Przecież to menu powinno być na stałe osadzone na stronie a nie ruszać się w takt reklamy ... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik83 Napisano Grudzień 24 Zgłoś Share Napisano Grudzień 24 Witaj Przemku . Otworzyłem Twoją stronkę w IE i wygląda dokładnie tak samo , jak w Firefox , także nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts