projekt90 Napisano Październik 10 Zgłoś Share Napisano Październik 10 Witam ! Chętnie podejmę współpracę z osobą, która ma ciekawy pomysł na dochodowy biznes/ portal/ serwis. Interesują mnie osoby wyłącznie odpowiedzialne, chętne do współpracy, i profesjonalnie podchodzące do swoich obowiązków. Cenie sobie ludzi z pasją. Ja ze swojej strony mogę zagwarantować : - Profesjonalnego pozycjonera pod owy serwis - Grafika, który zajmie się wyglądem strony/serwisu - Programistę, który zajmuję się pisaniem skryptów. Ze swojej strony nie oferuję inwestycji pieniężnych, pod żadnym względem. Obecna sytuacja mi na to nie pozwala. Jedyne co mogę zagwarantować to właśnie te 3 fachowe osoby i swoją osobę. Dobrze byłoby, gdyby zgłosiła się osoba, która będzie miała nakreślony w głowie projekt, pomysł z możliwością ewentualnych inwestycji pieniężnych. Zainteresowane osoby proszę o kontakt e-mail. Nie odpowiadam w postach, ani na wiadomości prywatne. Jedyny kontakt to poczta. Mój adres e-mail to: projekt90@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts