AcidBunny Napisano Grudzień 18 Zgłoś Share Napisano Grudzień 18 Hej! Jestem tutaj nowa, widzę że forum też w miarę nowe Jestem grafikiem, ale interesuję się również "robieniem" stron internetowych. Pare lat temu, kiedy obowiązywał jeszcze poczciwy html, a css raczkowało nie widziałam problemu, bo nie było to trudne, a kursów na chłopski rozum było mnóstwo. Póżniej miałam dość długa przerwę, i teraz naszła mnie chęć (i potrzeba) żeby uaktualnić informacje. Jeżeli istnieją kursy xhtml i css takie najaktualniejsze, wypróbowane, prosiłabym o podanie linków lub innych namiarów. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Grudzień 18 Zgłoś Share Napisano Grudzień 18 Witam na forum! Język XHTML to jedynie HTML + XML. Znając HTML wcześniej nie będziesz mieć problemów z przestawieniem się na składnie XHTML. Tutaj możesz się więcej dowiedzieć więcej: http://www.kurshtml.boo.pl/html/xhtml.html Jest to dość dobry poradnik, mam nadzieję, że okaże się przydatny. W razie problemów pisz na forum:). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts