dawiisss Napisano Grudzień 28 Zgłoś Share Napisano Grudzień 28 witam chciałem zaprosić do oceny użytkowników webforum.pl mojej strony Świat PC mam nadzieje ze wam się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Grudzień 28 Zgłoś Share Napisano Grudzień 28 wyciąg z regulaminu: W treści postu koniecznie umieść klikalny link do pracy. A tak poza tym to forym całkiem fajne. Nie wiem czy przy darmowym skrypcie da się coś oceniać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiisss Napisano Grudzień 28 Autor Zgłoś Share Napisano Grudzień 28 Na pewno da się coś ocenić pomińmy pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Grudzień 28 Zgłoś Share Napisano Grudzień 28 No to inaczej. Powiedz co mamy ocenić PS: Zrób ten link porządnie wreszcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiisss Napisano Grudzień 28 Autor Zgłoś Share Napisano Grudzień 28 No to inaczej. Powiedz co mamy ocenić PS: Zrób ten link porządnie wreszcie... jaki link?? ten w temacie?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Grudzień 29 Zgłoś Share Napisano Grudzień 29 Jest to forum na darmowym, niezbyt rozpowszechnionym skrypcie. Oby serwer nie padł przy większej oglądalności. Mam także nadzieję, że w miarę rozwoju serwisu jest możliwość przeniesienia się na inny skrypt forum. Nie można zamykać sobie takiej furtki. Uboga szata graficzna i mało postów, ale rozumiem, że forum jest nowe . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Grudzień 29 Zgłoś Share Napisano Grudzień 29 jaki link?? ten w temacie?? W regulaminie jeśli umiem czytać pisze, że w treści postu musi być klikalny link do pracy. Po prosu edytuj i zamiast www.swiatpc.com daj (url=http://www.swiatpc.com)www.swiatpc.com(/url) - zamiast zwykłych nawiasów daj kwadratowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiisss Napisano Styczeń 3 Autor Zgłoś Share Napisano Styczeń 3 Jest to forum na darmowym, niezbyt rozpowszechnionym skrypcie. Oby serwer nie padł przy większej oglądalności. Mam także nadzieję, że w miarę rozwoju serwisu jest możliwość przeniesienia się na inny skrypt forum. Nie można zamykać sobie takiej furtki. Uboga szata graficzna i mało postów, ale rozumiem, że forum jest nowe . Dziękuje za pozytywny komentarz W regulaminie jeśli umiem czytać pisze, że w treści postu musi być klikalny link do pracy. Po prosu edytuj i zamiast www.swiatpc.com daj (url=http://www.swiatpc.com)www.swiatpc.com(/url) - zamiast zwykłych nawiasów daj kwadratowe. Już edytowałem proszę o dalsze oceny także proszę dodawać co by przydało się zmienić.. itd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts