Gość Lvcas Napisano Luty 10 Zgłoś Share Napisano Luty 10 Cześć Co sądzicie o odchudzaniu i zdrowym trybie życia? Czy uprawiacie sport, itd. ? Pozdrawiam _____________________ Trwałe i [link usunięty] w sklepie online. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damtox Napisano Maj 28 Zgłoś Share Napisano Maj 28 Kolejny temat z kolejną stroną linkowaną... Ps. zdrowy tryb życia na pewno jest, jak mówi nazwa, zdrowy. Najgorszy tryb życia to mimo wszystko przy komputerze... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano Sierpień 21 Zgłoś Share Napisano Sierpień 21 no niestety taka prawda, że ludzie teraz rzadko dbają o siebie choć promuje się zdrowy tryb życia. niestety - zdrowa i ekologiczna żywność do najtańszych nie należy przez co jest tak, jak jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano Październik 4 Zgłoś Share Napisano Październik 4 najlepszy sposób na odchudzenie to niestety....ale siłownia. Dieta dietą, jednak jak nie ma ruchu to ciężko samą dietą coś zdziałać. Bieżnia bieżnia i bieżnia i się chudnie ;] W 3 miesiące co 2 dzieńna siłowni spadło mi z 93kg na 87....moze nie duzo, ale jednak widać w brzuszku ze jest sporo mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WAT Napisano Październik 5 Zgłoś Share Napisano Październik 5 Trąbi się o tym w reklamach (diety cud), w filmach są zazwyczaj szczupłe osoby. Ruch i zdrowe odżywianie jest teraz modny, przynajmniej u nas, bo w takich stanach maja poważny problem z nadwaga w społeczeństwie. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________ Zdrowe sałatki i ruch z lotniska na parking okęcie, przy Krakowskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midesz Napisano Październik 6 Zgłoś Share Napisano Październik 6 jak ktoś chce się odchudzać to musi to robić dla siebie. Tylko wtedy znajdzie motywacje i będzie chciał coś zdziałąć. Robienie czegoś na siłę mija się z celem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alek_madej Napisano Październik 18 Zgłoś Share Napisano Październik 18 Wystarczy mniej jeść, trochę ruchu przed snem i już zaczynamy chudnąć! nie trzeba chodzić na siłownię, wystarczy 5 minut ćwiczeń codziennie przed snem i nasz organizm już jest pobudzony do spalania tkanki tłuszczowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomex Napisano Październik 29 Zgłoś Share Napisano Październik 29 No właśnie, a co sądzicie o kwestii, jak przyspieszyć odchudzanie? Tylko niestety z brzuchem mam największe kłopoty... wszędzie jest OK... co możecie polecić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaki Napisano Październik 30 Zgłoś Share Napisano Październik 30 Odchudzanie to ciężka sprawa, sama się z tym borykam, ale najważniejszy jest zapał i chęć walki o siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alalala Napisano Październik 31 Zgłoś Share Napisano Październik 31 moim zdaniem najlepszy sposób na odchudzanie to...brak odchudzania.Jeśli cały czas staramy się na siłę odchudzać,to tracimy zdrowy rozsądek i nigdy nam się nie uda,albo nie utrzymamy tej naszej wagi.Jedzmy zwyczajnie mniej ,zdrowiej,więcej spacerów,nie koniecznie należy męczyc się na siłowni,zwykły spacerek,od czasu do czasu rower i będzie ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaki Napisano Listopad 1 Zgłoś Share Napisano Listopad 1 Sport jak najbardziej, bieganie za dziećmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alalala Napisano Listopad 2 Zgłoś Share Napisano Listopad 2 faktycznie bieganie za dzieciakami to wręcz sport wyczynowy,polecam można spalić sporo kalorii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesher Napisano Listopad 14 Zgłoś Share Napisano Listopad 14 Jeśli mowa o odchudzaniu, to niestety, ale bez diety się nie obejdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiula_28 Napisano Listopad 16 Zgłoś Share Napisano Listopad 16 A co można sądzić o odchudzaniu i zdrowym trybie życia? Pewnie, że jest ok! Jeżeli chodzi o odchudzanie, to trzeba odchudzać się z umiarem:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceli Napisano Grudzień 29 Zgłoś Share Napisano Grudzień 29 Ja staram się jeździć na basen, ale niekoniecznie, żeby się odchudzić, tylko żeby kręgosłup tak nie bolał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Napisano Styczeń 24 Zgłoś Share Napisano Styczeń 24 Dzisiaj widziałam w TV wywiad z Ewą Chodakowską Jak ktoś chce się odchudzać powinien kupić jej nagrania, albo wybrać się na zajęcia z nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Maj 20 Zgłoś Share Napisano Maj 20 Zgadzam się z piranią, ale takie trzymanie własnego apetytu w ryzach przez dłuższy czas może być naprawdę trudne. Czasami, kiedy mam ochotę na coś słodkiego, to po prostu nie mogę się powstrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano Lipiec 4 Zgłoś Share Napisano Lipiec 4 Ostatnio oglądałem program, w który mówili, że wszystkie diety, są bez sensu. Trzeba po prostu zdrowo się odżywiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejka Napisano Lipiec 25 Zgłoś Share Napisano Lipiec 25 Najskuteczniejsza jest dieta MŻ ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpio879 Napisano Lipiec 26 Zgłoś Share Napisano Lipiec 26 Co to jest dieta MŻ bo jestem chętny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamałyga Napisano Lipiec 30 Zgłoś Share Napisano Lipiec 30 Z tego co się orientuję chodzi o to by Mniej Żreć. Oby tylko nie pojawił się efekt jojo;) Ja uważam podobnie jak znany prezenter telewizyjny, że najważniejsze jest racjonalne żywienie pięć posiłków dziennie - uśmiech, moc, fitness, sport:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Lipiec 30 Zgłoś Share Napisano Lipiec 30 hehe tak to chyba najskuteczniejsza dieta świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2siema Napisano Sierpień 29 Zgłoś Share Napisano Sierpień 29 Haha, zawsze mi mama to powtarzała Później przeszłam na dietę Plaż Południowych. Dałam radę, było ok, ale chyba od tego trochę mi zdrowie podupadło ;/ Ale wiem, że na "oponki" dobre jest hula-hop (ja nie miałam, więc po prostu sobie kręciłam bioderkami ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Wrzesień 18 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 18 nie mam co prawda pojęcia na czym polega ta dieta plaż południowych, ale przyznam, że hula-hop tez niedawno kupiłam sobie za jakieś śmieszne pieniądze na sprzedajemy.pl albo tablica.pl i codziennie z niego korzystam, na początku wcale nie było tak łatwo, bo to niby nic ale sprawiało troche trudności, teraz nabrałam już wprawy i faktycznie są na ciele efekty :P/> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czassum Napisano Wrzesień 20 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 20 Zdrowy tryb życia jest bardzo wązny w życiu, pokusiłbym się o stwierdzenie że jest jedną z ważniejszych żeczy, ciało mamy jedno na całe życie i warto o nie dbać jak tylko się da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts