cisza Napisano Styczeń 3 Zgłoś Share Napisano Styczeń 3 Przedstawiam mój nowy projekt internetowy - Kaboom.pl. Jak wskazuje slogan serwisu, ma on służyć przede wszystkim 'detonacji' nudy. Najpopularniejszą rozrywką zabijającą czas w sieci są gry online, tym też zajmuje się niniejszy serwis. Jest już takich w sieci całe mnóstwo, po co więc kolejny? Chciałem spróbować własnej koncepcji i pomysłów, no i przede wszystkim dołożyłem wszelkich starań, aby zrobić serwis "dobrze". Strona od zera (cms, grafika, kod) powstawała miesiąc i za całokształt odpowiedzialny jestem tylko i wyłącznie ja (treść serwisu jest już wspólnym dziełem kilku osó. Od godziny 6:00 rano do 18:00 występuje szablon dzienny, zaś od 18:00 do 6:00 szablon nocny. IE6 olałem i zaczynam się odzwyczajać od faktu, że to coś istnieje . Będę wdzięczny za konstruktywne opinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Styczeń 4 Zgłoś Share Napisano Styczeń 4 Witaj na forum , więc na początek masz mały błąd w deklaracji (język ustawiony jest na angielski) <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="pl"> i ... nie mogę się niczego doczepić. Jest to kawał dobrej roboty, zwłaszcza jak sam robiłeś cms i grafikę. Rssy tylko jeszcze nie działają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Styczeń 5 Zgłoś Share Napisano Styczeń 5 W pełni podzielam zdanie mervina W dodatku walidacja bezbłędna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts