genmic Napisano Lipiec 31 Zgłoś Share Napisano Lipiec 31 Przeglądając forum zabrakło mi tematu gdzie użytkownicy mogli by podawać swoje strony nad którymi pracują do oceny/poprawy przez innych użytkowników. Opinia osób trzecich jest bardzo przydatna przy tworzeniu jakiejkolwiek strony, więc sądzę, że taki dział przydałby się na tym forum. Witam i pozdrawiam No i nie znalazłem żadnego regulaminu forum - sądzę że jeżeli takowy jest warto by go przykleić. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Lipiec 31 Zgłoś Share Napisano Lipiec 31 Już dodaję . Dodano: http://www.webforum.pl/forum/18-strony-do-oceny/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil995 Napisano Sierpień 11 Zgłoś Share Napisano Sierpień 11 Dział z tutorialami by się przydał. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Sierpień 11 Zgłoś Share Napisano Sierpień 11 Niewykluczone, że powstanie, na razie jednak mogę przypiąć dobry post w odpowiednim dziale forum. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsmp Napisano Sierpień 12 Zgłoś Share Napisano Sierpień 12 proponowałbym piaskownice wyrzucić na sam UP. początkujący lub "napaleni i potrzebujący" pomocy nie zauważą piaskownicy na samym dole i walną temat w pierwszych trzech działach - a po co dodawać roboty załodze z przenoszeniem? proponuje również wyłączyć Nofollow w postach. Na forach webmasterskich panuje przekonanie, że podpisy są podziękowaniem forum wobec aktywnych userów dlatego wszystkie fora webowe, które znam mają nofollow wyłączony by linki miały oddziaływanie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil995 Napisano Sierpień 12 Zgłoś Share Napisano Sierpień 12 Shoutbox by się przydał Ps. dobry regulamin jsmp Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsmp Napisano Sierpień 12 Zgłoś Share Napisano Sierpień 12 kompletnie nie SB odciąga ludzi od pisania na forum, co powoduje zmniejszenie liczby postów. Na starcie to sztylet w forum oczysiwście, przy rozbudowanej społeczności jest nieco inaczej reg to wieloletni i udoskonalany produkt pomyślałem, że udziele czasowej licencji forum na jego użytkowanie do czasu kiedy nie dorobi się własnego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil995 Napisano Sierpień 12 Zgłoś Share Napisano Sierpień 12 Może zrobić rangę Web Expert ;d Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Sierpień 12 Zgłoś Share Napisano Sierpień 12 proponowałbym piaskownice wyrzucić na sam UP. początkujący lub "napaleni i potrzebujący" pomocy nie zauważą piaskownicy na samym dole i walną temat w pierwszych trzech działach - a po co dodawać roboty załodze z przenoszeniem? zrobione. proponuje również wyłączyć Nofollow w postach. Na forach webmasterskich panuje przekonanie, że podpisy są podziękowaniem forum wobec aktywnych userów dlatego wszystkie fora webowe, które znam mają nofollow wyłączony by linki miały oddziaływanie. już wyłączone . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil995 Napisano Sierpień 12 Zgłoś Share Napisano Sierpień 12 Jak starać się o moda ? ;d Ps. zmień nazwę tematu na Sugestie ;p Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsmp Napisano Sierpień 12 Zgłoś Share Napisano Sierpień 12 forum chwilowo ma chyba zbyt mało użytkowników by było potrzeba 2 modów. ale to zadecyduje mervin ostatecznie. nazwa zmieniona na adekwatniejszą 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil995 Napisano Sierpień 13 Zgłoś Share Napisano Sierpień 13 nazwa zmieniona na adekwatniejszą Od razu lepiej brzmi ;d Dzięki ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Grudzień 27 Zgłoś Share Napisano Grudzień 27 Ja bym proponował zmienić czas na format 24h. W Polsce chyba częściej używany Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Grudzień 27 Zgłoś Share Napisano Grudzień 27 Ja bym proponował zmienić czas na format 24h. W Polsce chyba częściej używany zrobione:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Luty 21 Zgłoś Share Napisano Luty 21 Można by było zmienić nazwy rang na polskie? Chyba w polsce jesteśmy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Luty 22 Zgłoś Share Napisano Luty 22 Kto jest to jest . W każdym razie nazwy zmienione na polskie, oraz dodane nowe rangi. Tytuł Minimum postów Przedszkolak 0 Amator 10 Bywalec 30 Ogarnięty 50 Aktywny 100 Maniak 200 Ekspert 400 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpittbull Napisano Marzec 21 Zgłoś Share Napisano Marzec 21 Przydałby się też dział: "Poszukiwani partnerzy" oraz jeszcze jeden o którym napisałem już Ci (mervin)na gg 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpittbull Napisano Listopad 26 Zgłoś Share Napisano Listopad 26 Może warto pomyśleć o dziale "tutoriale" czyli dziale z poradnikami ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turnbichler Napisano Styczeń 30 Zgłoś Share Napisano Styczeń 30 Przydałby się dział odnośnie najpopularniejszych CMSów. Osobny dział ożywiłby może serwis w stronę bardzo popularnych teraz platform zarządzania treścią. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RikTelner Napisano Maj 21 Zgłoś Share Napisano Maj 21 Pomyślcie o reklamach. Bo pustelnią tutaj wieje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotek_zniszczenia Napisano Październik 1 Zgłoś Share Napisano Październik 1 może dział, w którym mogliby ogłaszać się freelancerzy? I w którym zleceniodawcy mogliby szukać wykonawców. Edit: jest już taki dział, nazywa się giełda - nie zwróciłem uwagi na niego, możliwe, że nie tylko ja, co może świadczyć, że warto zastanowić się nad zmianą nazwy :)zwykłem Szukam/mam pracę jest nawet spoko. Chyba że zależy adminom nie tylko na handlu usługami. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyberPunk Napisano Październik 3 Zgłoś Share Napisano Październik 3 Mam taki pomysł, aby dodać "kącik dla początkujących" grafików, programistów, pozycjonerów itp. Wstawialibyśmy tam książki z których warto się uczyć, strony internetowe, tutoriale itp. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts