Gość Lvcas Napisano Marzec 21 Zgłoś Share Napisano Marzec 21 Znajomi mi przesłali ten teledysk i nie wytrzymałem... hahaha zobaczcie na te jego ruchy! Polewka na maksa z tego faceta ... Zobaczcie sami: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyms88 Napisano Marzec 25 Zgłoś Share Napisano Marzec 25 ale dzikus :| bardziej wkurzające niż śmieszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaki Napisano Październik 30 Zgłoś Share Napisano Październik 30 Jakiś opętany.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alalala Napisano Październik 31 Zgłoś Share Napisano Październik 31 moze zwyczajnie miał dobry towar i po nim tak śmiga... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiula_28 Napisano Listopad 16 Zgłoś Share Napisano Listopad 16 Czy to jest jakiś zespół? Masakra jakaś....ale nie zdziwię się, bo u nas to już różne zespoły były:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WAT Napisano Listopad 17 Zgłoś Share Napisano Listopad 17 Wygląda na to, że to jest właśnie jakiś zespół. Jak znam życie, to są też osoby które się przy tym dobrze bawią. Wystarczy pojechać do jakiejs Panderozy, albo innej DyskoPoloBandżoMiejscówy _______________________________________________________________________________________________________________________________________ Samochód na www.parkingokecie24.pl, a potem na elektroskuter. Zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceli Napisano Grudzień 29 Zgłoś Share Napisano Grudzień 29 Świetnego mieli reżysera:p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samiec90 Napisano Kwiecień 16 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 16 Teraz to chyba Amelinium jest Hitem i "Co Pana interesuje" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Maj 20 Zgłoś Share Napisano Maj 20 Harlem shake rządzi. Jak czasami się wciągnę, to mogę przeglądać różne tego typu filmiki przez godzinę :D/> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Maj 29 Zgłoś Share Napisano Maj 29 A widziałaś może harlem shake w wykonaniu kotów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejka Napisano Lipiec 25 Zgłoś Share Napisano Lipiec 25 A widziałaś może harlem shake w wykonaniu kotów? :D/> Chciałabym to zobaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpio879 Napisano Lipiec 26 Zgłoś Share Napisano Lipiec 26 Chciałabym to zobaczyć:D/> Co to jest ten harlem shake? Ciągle o tym ktoś mówi, a ja nie wiem co to jest, a wstyd się przyznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamałyga Napisano Lipiec 30 Zgłoś Share Napisano Lipiec 30 Co to jest ten harlem shake? Ciągle o tym ktoś mówi, a ja nie wiem co to jest, a wstyd się przyznać. Zobacz sobie na YT;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Lipiec 30 Zgłoś Share Napisano Lipiec 30 mnie jakoś takie rzeczy nie bawią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floopyy Napisano Wrzesień 23 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 23 Harlem Shake już się skończył ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano Wrzesień 23 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 23 Wygląda jak chłop po dobrym koksie ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts