Skocz do zawartości

Rozpowszechnienie strony.

Jarek

Recommended Posts

Nie dodawaj do google, tylko zadbaj o to, aby samo znalazło Twoją stronę. Wymień się linkami z kilkoma serwisami, oraz możesz zainteresować się tzw. preclami (artykułami które zawierają link do Twojej strony). Jest to ostatnio skuteczna metoda na polepszenie pozycji.

Tylko że precle z linkami do mojej strony powinny być treścią związane z tematyką mojej strony...

Chyba, że znaleźć precla o dowcipach... ;]

No tak, ale art może być zawsze o wszystkich dowcipach, śmiesznych i beznadziejnych, poźniej możesz napisać dowcip o informatykach jakiś, i napisać, że Twoja strona ma głosowanie i w te sposób tylko prezentowane są. I precel gotowy ;) .

• 2 months later...
  • 2 months later...

Miałem podobny problem i zleciłem go firmie zajmującej się pozycjonowaniem. Dlaczego ? Stawiam przede wszystkim na profesjonalne podejście do wykonywanej pracy . Sam się tym nie zajmuję z powodu braku czasu i odpowiedniego doświadczenia. Najlepiej skupić się na pracy w danej dziedzinie, resztę pozostawiając innym. Takie podejście napędza koniunkturę gospodarczą i podnosi (ostateczny wynik fachowość pracy. Ja do pozycjonowania mojej strony zatrudniłem tych fachowców http://o12.pl/pozycjonowanie.php

szczerze mogę polecić ich usługi - zdecydowanie znają sie na rzeczy

Po prostu od razu polecam rozwiązania (nawet firmy i usługi) które uważam za dobre i sprawdzone.

Ale żeby nie było ... Powinieneś dodać swoją stronę do odpowiednich informatorów internetowych, katalogów firm (np. JIG) itp. Domyślam się, że na stronie chcesz zarobić, niestety nie mogę jej otworzyć i podać Ci konkretnych przykładów takich katalogów, bo nie wiem co konkretnie jest prezentowane na stronie, ale powinieneś poszukać tego rodzaju stron, które skierują wyselekcjonowany ruch do twojej strony - a jednocześnie staną się dla Ciebie darmowa reklamą

• 1 year later...

precel o dowcipach to i tak mało hardkorowy temat, bywają gorsze ;p ja prowadzę stronę na ktorej znaleźć można głownie posadzki początkowo sam próbowałem dodawać do precli, katalogować itp. ale to jest strasznie czasochłonne i gdy ma się ma małą wiedzę, stale się jej nie pogłębia można zaszkodzić swojej stronie a nie pomóc, w końcu znałem badziej korzystne będzie oddanie pozycjonowania w ręce poleconej firmy przez znajomego