Jarek Napisano Styczeń 8 Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 www.tophumor.pl najśmieszniejsze dowcipy Witam. To jedna z moich pierwszych stron. Jakie działania powinienem podjąć aby zwiększyć oglądalność strony? Od czego powinienem zacząć? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Styczeń 8 Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 Dodaj stronę do google i ją wy-pozycjonuj Od razu zanim zrobi to jsmp: http://poradnik-seo.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano Styczeń 8 Autor Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 Dodaj stronę do google i ją wy-pozycjonuj Od razu zanim zrobi to jsmp: http://poradnik-seo.pl Na stronę zaglądałem. co do wy-pozycjonowania pole manewru mam nieco ograniczone. Ciężko dobrać odpowiednie frazy na stronie skoro są tam dowcipy i nic poza tym. Z dodaniem strony do google chcę kilka dni poczekać. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Styczeń 8 Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 Nie dodawaj do google, tylko zadbaj o to, aby samo znalazło Twoją stronę. Wymień się linkami z kilkoma serwisami, oraz możesz zainteresować się tzw. preclami (artykułami które zawierają link do Twojej strony). Jest to ostatnio skuteczna metoda na polepszenie pozycji. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano Styczeń 8 Autor Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 Tylko że precle z linkami do mojej strony powinny być treścią związane z tematyką mojej strony... Chyba, że znaleźć precla o dowcipach... ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Styczeń 8 Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 Tylko że precle z linkami do mojej strony powinny być treścią związane z tematyką mojej strony... Chyba, że znaleźć precla o dowcipach... ;] No tak, ale art może być zawsze o wszystkich dowcipach, śmiesznych i beznadziejnych, poźniej możesz napisać dowcip o informatykach jakiś, i napisać, że Twoja strona ma głosowanie i w te sposób tylko prezentowane są. I precel gotowy . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsmp Napisano Styczeń 11 Zgłoś Share Napisano Styczeń 11 zacznij od usługi pozycjonowania (oferuję takową ale możesz też poszukać firmy). Dodatkowo zapoznaj się z kursem pozycjonowania mojego autorstwa: http://poradnik-seo.pl a tak w cyberskrócie: Po prostu promuj i pozycjonuj swoją stronę w każdym miejscu sieci, w którym się znajdujesz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirMAD Napisano Kwiecień 3 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 3 Proponuję zapoznać się z tematem pozycjonowania stron, uprzedzam że jest to obszerny temat. Bądź po prostu skorzystać z pomocy profesjonalistów. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raulq7 Napisano Czerwiec 17 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 17 Miałem podobny problem i zleciłem go firmie zajmującej się pozycjonowaniem. Dlaczego ? Stawiam przede wszystkim na profesjonalne podejście do wykonywanej pracy . Sam się tym nie zajmuję z powodu braku czasu i odpowiedniego doświadczenia. Najlepiej skupić się na pracy w danej dziedzinie, resztę pozostawiając innym. Takie podejście napędza koniunkturę gospodarczą i podnosi (ostateczny wynik fachowość pracy. Ja do pozycjonowania mojej strony zatrudniłem tych fachowców http://o12.pl/pozycjonowanie.php szczerze mogę polecić ich usługi - zdecydowanie znają sie na rzeczy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano Czerwiec 17 Autor Zgłoś Share Napisano Czerwiec 17 Niby na temat, niby wszystko dobrze ale chyba ktoś tu nie jest bezstronny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raulq7 Napisano Czerwiec 21 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 21 Po prostu od razu polecam rozwiązania (nawet firmy i usługi) które uważam za dobre i sprawdzone. Ale żeby nie było ... Powinieneś dodać swoją stronę do odpowiednich informatorów internetowych, katalogów firm (np. JIG) itp. Domyślam się, że na stronie chcesz zarobić, niestety nie mogę jej otworzyć i podać Ci konkretnych przykładów takich katalogów, bo nie wiem co konkretnie jest prezentowane na stronie, ale powinieneś poszukać tego rodzaju stron, które skierują wyselekcjonowany ruch do twojej strony - a jednocześnie staną się dla Ciebie darmowa reklamą Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltyser Napisano Czerwiec 20 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 20 precel o dowcipach to i tak mało hardkorowy temat, bywają gorsze ;p ja prowadzę stronę na ktorej znaleźć można głownie posadzki początkowo sam próbowałem dodawać do precli, katalogować itp. ale to jest strasznie czasochłonne i gdy ma się ma małą wiedzę, stale się jej nie pogłębia można zaszkodzić swojej stronie a nie pomóc, w końcu znałem badziej korzystne będzie oddanie pozycjonowania w ręce poleconej firmy przez znajomego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts