Skocz do zawartości

Hosting stron www

xixardas

Recommended Posts

Mianowicie szukam hostingu www z minimalnymi wymaganiami :

1. Darmowy

2. Bez reklam

3. przestrzeń dyskowa 200mb

4. transfer nielimitowany

5. obługujący php, html, css, java script, ruby on rails, mysql, podstawy jquery

6. wygodny panel php my admin

7. jeszcze działający bo ludzie często dają linki do hostingów www gdzie nie można się już rejestrować albo ta strona została usunięta

8. funkcja wysyłania maili z mojego konta

9. dobrze by było gdyby były własne domeny np www.nazwa.pl

10. polski

Licze na szybkie odpowiedzi ponieważ dostałem pare zadań.

Jeszcze jedno hosting musi być darmowy bo mam 13 lat i nie stać mnie na jakies płatne.

//przepraszam za ortografię ale się śpieszyłem

webserv mi się popsuł nie wiem co zchszaniłem. Usuwałem dane z rejestru za pomoca regedit przeinstalowywałem go ale i tak nie działa.

Krasnalserv mi nie odpowiada. Vertigoserv mi php w stronie nie wczytuje tnz. nie czyta jego działania tylko kod drukuje czyli mam naprzykłąd

<?

$a =1;

$b= 2;

$c= 3;

$suma=$a+$b*$c;

print $suma;

?>

To mi to all wydrukuje.

(Oczywiście podaje przykład laikiem w php to ja nie jestem)

Nie znam xampp ale chyba sprawdze. Cba mi nie odpowiada i mam takie pytanko jako dodatek do postu.

Jak nadać adres http czyli www jakiejś stronce na hostingu żeby każdy mógł z niej korzystać?

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

hm... a nie lepiej mało płatny a dobry i bez reklam. w superhost.pl masz teraz ofertę hosting za 8 zł miesięcznie, a do tego róg obfitości czy coś takiego na kupony na ponad 1000 zł do różnych fajnych firm itp - na przykład możesz to przeznaczyć na google AdWords itp

• 4 months later...

Myślę, że dobry hosting za przyzwoita cene posiada czeska firma http://www.quicksnake.pl/ . za niecałe czterdziesci zlotych kozystamy z ich uslug. ponadto mozemy zarejestrowac sobie u nich domene, czy zazyczyc sobie zaprojektowanie strony za darmo. Tak! za free przy wykupieniu hostingu cała praca graficzna moze byc dla nas wykonana w zupelnosci za darmo!

• 2 weeks later...

Nie ma czegoś takiego jak darmowy, bez reklam i z szybkimi odpowiedziami. Jeśli hosting potrzebujesz na krótko, to po prostu kup sobie pakiet w Hekko na miesiąc za kilka zeta. Tam odpowiadają szybko. Za darmo nikt ci odpowiedzi nie udzieli, bo z jakiej parafii?

Przecież wiadomo, że osoba, która zakłada sobie taki hosting, będzie później zasypana przesyłkami reklamowymi.

Będzie miała reklamy na stronie, możliwe, że jej dane będą przekazywane firmom, które sprzedają takie usługi.

Tak to właśnie działa ;-)

• 5 months later...

logo.png

Zachęcam do skorzystania z usług NetDC.pl

- bezpłatny 14 dniowy okres testowy

- natychmiastowa aktywacja konta (serwer gotowy w mniej niż 5min od momentu złożenia zamówienia)

- przy płatności rocznej 50% rabat oraz bezpłatna domena ".pl"

- bezpłatny certyfikat SSL

- najwyższa wydajność i pełna niezawodność usług

- pełna codzienna kopia bezpieczeństwa

W celu skorzystania z okresu testowego należy złożyć zamówienie na wybrany pakiet www i pominąć proces płatności.

Usługa zostanie automatycznie aktywowana na okres 14 dni.

Jesteśmy elastyczni- w każdym momencie istnieje możliwość zmiany pakietu hostingowego na wyższy, przejścia na dowolną inną usługę dostępną w NetDC.pl lub indywidualnego doboru parametrów usługi.

Gorąco zapraszamy,

NetDC.pl