maciek01 Napisano Maj 17 Zgłoś Share Napisano Maj 17 Witam. Znalazłem bardzo prostą galerię, którą chciałbym użyć na swojej stronie. Chciałbym dodać opcję, aby duże zdjęcie po wyświetleniu również było odnośnikiem i po kliknięciu na nie otwierała się jakaś strona w nowym oknie. Czy jest taka możliwość? Może istnieje jakiś gotowy skrypt z którego mógłbym skorzystać? Przekopałem google wzdłuż i wszerz i nic nie znalazłem. Zależy mi na prostocie. Może to być nawet w samym CSS lub ewentualnie JS, jQuery, AJAx cokolwiek.. link do galeri: http://www.webdesignerwall.com/demo/jquery/img-replacement.html fajnie gdyby również dało się umieścić miniaturki z lewej strony. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lvcas Napisano Czerwiec 5 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 5 Czy coś za darmo oczekujesz, czy jednak jakieś zlecenie płatne? _______________________ fototapety na ściany Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts