damtox Napisano Maj 28 Zgłoś Share Napisano Maj 28 Witam, jaką macie dniówkę w AdSesne? Wiem, że początki są najgorsze, ale jak już zacznie się zarabiać te 5ojro dziennie, to później już leci jak z płatka, to prawda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imb Napisano Sierpień 21 Zgłoś Share Napisano Sierpień 21 Wszystko zależy od dnia, okresu, tematyki strony - nie da się ustalić konkretnej dniówki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majka Napisano Wrzesień 30 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 30 A ja nie powiem, żeby później leciało jak spłatka... każdy kolejny dolar trzeba wyciągać jak z gardła;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szycy Napisano Październik 18 Zgłoś Share Napisano Październik 18 Kwota musi być adekwatna do liczby wejść. Google ma jakies algorytmy, które ostrzegają gdy liczba kliknięć jest większa niż wejść bądź się zbliżają... to musi być jakiś CTR. Pozdrawiam i zapraszam: http://www.49zl.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alalala Napisano Listopad 7 Zgłoś Share Napisano Listopad 7 nie jestem zwolenniczką takiego sposobu zarabiania,sprawdziłam jednak tę stronę i wcale im dalej tym nie jest łatwiej,zależy to bowiem od wielu rzeczy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts