Sosna Napisano Maj 30 Zgłoś Share Napisano Maj 30 Zajmuję się tworzeniem stron internetowych, opartych o autorski system cms. Dzięki temu moje strony są dokładnie takie jak oczekuje tego mój zleceniodawca (nie ograniczają mnie opensource'owe rozwiązania). Przy wykonywaniu zleceń wykorzystuję technologie: HTML, CSS, PHP (z biblioteką PDO), Javascript(z biblioteką jquery), MySQL. Oprócz tradycyjnych stron wykonuję również osobne skrypty, które możesz zamieścić na swojej stronie, aby stała się ona jeszcze bardziej atrakcyjna. Moje portfolio: http://michalsosnowski.pl UWAGA! Nie wykonuję stron opartych o gotowe cms'y (np. Joomla, Drupal). Więcej informacji znajdziecie na moim portfolio. Kontakt GG:8407648 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 24 Autor Zgłoś Share Napisano Czerwiec 24 Oferta wciąż aktualna, właśnie kończę kolejne zlecenie i oczekuję kolejnych propozycji współpracy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 12 Autor Zgłoś Share Napisano Lipiec 12 Oferta ciągle aktualna, na stronie pojawiły się nowości, zapraszam do zapoznania się z moją ofertą! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Re: Napisano Sierpień 17 Zgłoś Share Napisano Sierpień 17 A serwisy ogłoszeniowe też robisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 22 Autor Zgłoś Share Napisano Październik 22 tak, przykłady można znaleźć na mojej stronie. Oferta ciągle aktualna, zapraszam do współpracy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terryfoster Napisano Październik 31 Zgłoś Share Napisano Październik 31 tak, przykłady można znaleźć na mojej stronie. Oferta ciągle aktualna, zapraszam do współpracy. Proszę o kontakt na prv, mam małe zleconko do wyceny albo na 607 303 779 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts