Gość Lvcas Napisano Lipiec 29 Zgłoś Share Napisano Lipiec 29 Witam Pytanie jak w temacie. Gdzie najtaniej będzie utrzymywać domenę? pozdrawiam i zapraszam: eduterapeutica Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chimer Napisano Lipiec 30 Zgłoś Share Napisano Lipiec 30 Osobiście polecam hekko.pl, z uwagi na to, że nie mają takiej oferty jak inne firmy typu rejestracja za 0 zł, a przedłużenie to kosz rzędu 100 zł. Ceny utrzymują się w miarę na stałym poziomie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lament Napisano Lipiec 31 Zgłoś Share Napisano Lipiec 31 do konta hostingowego K-MEDIUM2 domena jest za free na stałe, http://o12.pl/hosting-z-kreatorem-stron Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lvcas Napisano Sierpień 11 Zgłoś Share Napisano Sierpień 11 Nie, hekko wolę raczej do taniego hostingu, a nie rejestracji domen Pozdrawiam i zapraszam: forum rehabilitacja Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elk24 Napisano Sierpień 17 Zgłoś Share Napisano Sierpień 17 Ja polecam nazwa.pl - wg mnie pełen profesjonalizm a to się ceni Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2BE.pl Napisano Październik 19 Zgłoś Share Napisano Październik 19 Gdzie najtaniej będzie utrzymywać domenę? Jeśli szukasz domeny regionalnej, to zapraszamy do nas. W promocji Działaj Lokalnie rejestracja kosztuje 2,90 zł netto, a odnowienie 13 zł netto. W przypadku domen .PL, do końca roku obowiązują ceny 6,90 zł netto za rejestrację i 69 zł netto za odnowienie. Więcej szczegółów znajdziesz pod tym adresem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argento Napisano Styczeń 31 Zgłoś Share Napisano Styczeń 31 Ja mogę polecić Netmark tam koszt rejestracji domeny .pl za pierwszy rok za 14zł. netto, a odnownienie na kolejny rok nie całe 50 netto. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 14 Zgłoś Share Napisano Luty 14 Ja zazwyczaj rejestruję domeny w aftermarkecie (te na których mi mniej zależy) oraz w nazwie (te na których zależy mi bardziej). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Marzec 15 Zgłoś Share Napisano Marzec 15 Najlepiej po analizować większe firmy bo ciągle jakieś promocje są. Ostatnio chyba najtaniej ma OVH, tanio też jest w premium i afterkarket. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starszy Napisano Marzec 15 Zgłoś Share Napisano Marzec 15 Ja polecam nazwa.pl - wg mnie pełen profesjonalizm a to się ceni Ja mam mieszane uczucia co do nazwy. Mam u nich kilka domen i kilka w 2BE.PL. Widać różnicę, jeśli chodzi o obsługę klienta. Wiadomo, że w Nazwie mają większy przemiał klientów i telefonów na godzinę, ale jednak w mniejszych firmach można więcej spraw załatwić przez telefon i od ręki. Nie trzeba wisieć godzinę na słuchawce i słuchać melodyjki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper Napisano Marzec 22 Zgłoś Share Napisano Marzec 22 Ja dotychczas rejestrowałem w masternet i aftermarket. A przy okazji zapytam...czy macie jakieś doświadczenie z firmami zajmującymi się certyfikatami SSL? Nie wiem dokładnie na co zwracać uwagę, a potrzebuję wdrożyć taki certyfikat dla firmy, która posiada sklep internetowy. Wstępnie myślałem o ofercie certyfikatu verisign z firmy http://www.ssl.eo.pl - co myślicie o tej ofercie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seterio Napisano Kwiecień 16 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 16 Ja rejestruję w netmark i jest bardzo zadowolony, gdyż ceny są praktycznie najniższe na rynku. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano Czerwiec 27 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 27 Ja mam wszelkie usługi w netart (zarówno hosting jak i domeny w nazwa.pl). Firmę wybrałem głównie ze względu na dobry hosting, niemniej jednak domeny także opłaca mi się tam trzymać. W przypadku jeśli ktoś rejestruję domenę w jakieś nieznanej firmie, to warto upewnić się, że nie będzie żadnych problemów z uzyskaniem kodu authinfo. Były już przypadki, że niektóre firmy stosowały promocje, które zobowiązywały do przedłużenia domeny przez kilka kolejnych lat. A przedłużenie było już bardzo drogie. Dla mnie nazwa.pl, to pewna firma, najważniejsze jest dla mnie to, że ma jasne zasady. Poza tym już kilkukrotnie pokazali się z dobrej strony w kwestii obsługi technicznej. Cena jest istotna, ale warto korzystać tylko ze sprawdzonych firm. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gekon Napisano Czerwiec 30 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 30 W OVH domena kosztuje ok 12 złotych, a po roku odnowienie jej kosztuje 50 złotych więc chyba najtaniej... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floopyy Napisano Wrzesień 23 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 23 Polecam Netmarkt. Pełen profesjonalizm. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts