Skocz do zawartości

Gdzie najtaniej domeny rejestrować?

Gość Lvcas

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Gdzie najtaniej będzie utrzymywać domenę?

Jeśli szukasz domeny regionalnej, to zapraszamy do nas. W promocji Działaj Lokalnie rejestracja kosztuje 2,90 zł netto, a odnowienie 13 zł netto.

W przypadku domen .PL, do końca roku obowiązują ceny 6,90 zł netto za rejestrację i 69 zł netto za odnowienie. Więcej szczegółów znajdziesz pod tym adresem.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ja polecam nazwa.pl - wg mnie pełen profesjonalizm a to się ceni

Ja mam mieszane uczucia co do nazwy. Mam u nich kilka domen i kilka w 2BE.PL. Widać różnicę, jeśli chodzi o obsługę klienta. Wiadomo, że w Nazwie mają większy przemiał klientów i telefonów na godzinę, ale jednak w mniejszych firmach można więcej spraw załatwić przez telefon i od ręki. Nie trzeba wisieć godzinę na słuchawce i słuchać melodyjki.

Ja dotychczas rejestrowałem w masternet i aftermarket.

A przy okazji zapytam...czy macie jakieś doświadczenie z firmami zajmującymi się certyfikatami SSL? Nie wiem dokładnie na co zwracać uwagę, a potrzebuję wdrożyć taki certyfikat dla firmy, która posiada sklep internetowy. Wstępnie myślałem o ofercie certyfikatu verisign z firmy http://www.ssl.eo.pl - co myślicie o tej ofercie?

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Ja mam wszelkie usługi w netart (zarówno hosting jak i domeny w nazwa.pl). Firmę wybrałem głównie ze względu na dobry hosting, niemniej jednak domeny także opłaca mi się tam trzymać.

W przypadku jeśli ktoś rejestruję domenę w jakieś nieznanej firmie, to warto upewnić się, że nie będzie żadnych problemów z uzyskaniem kodu authinfo. Były już przypadki, że niektóre firmy stosowały promocje, które zobowiązywały do przedłużenia domeny przez kilka kolejnych lat. A przedłużenie było już bardzo drogie.

Dla mnie nazwa.pl, to pewna firma, najważniejsze jest dla mnie to, że ma jasne zasady. Poza tym już kilkukrotnie pokazali się z dobrej strony w kwestii obsługi technicznej. Cena jest istotna, ale warto korzystać tylko ze sprawdzonych firm.

• 2 months later...