Skocz do zawartości

[zlece] Stworzenie CMS'a !!

investime

Recommended Posts

itam serdecznie !

Na chwile obecną poszukuję programisty, który swoim doświadczeniem i umiejętnościami potrafił będzie stworzyć odpowiedni system zarządzający stroną, czyli CMS. Wspólnie z moim wspólnikiem tworzymy specyficzny i unikalny projekt. Oczywiście specyfikację projektu przekaże po skontaktowaniu się z moją osobą.

Zależy mi aby dany programista miał już stworzony przez siebie rozbudowany autorski CMS, który będzie w stanie zmodyfikować na potrzeby mojego serwisu. Sprawa wygląda w ten sposób, że serwis jest dość specyficzny i skomplikowany dlatego ważne jest aby zainteresowana osoba posiadała już stworzony przez siebie rozbudowany CMS, który zmodyfikuję na moje potrzeby. Piszę o tym dlatego iż, wiem że stworzenie od podstaw całego systemu to koszt rzędu kilkudziesięciu tysięcy - na co niestety mnie nie stać.

Poszukuję osób, które dysponują czasem i chęciami do współpracy na ściśle określonych warunkach.

To co mogę zaoferować w zamian to 600 PLN + Reklama na serwisie.

Powtarzam, mogę zaoferować wyłącznie 600 PLN.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt tylko i wyłącznie E-mail: zeekgroup@gamil.com

Pozdrawiam