arizzone33 Napisano Październik 7 Zgłoś Share Napisano Październik 7 Witam mam pomysł na stworzenie pewnej strony www , w planach będą tam zamieszczane filmy i opisy danej grupy gier . Zasponsoruję domenę + hosting szukam kogoś do dłuższej współpracy na początek za darmo a jak projekt się rozkręci to się dogadamy co do wynagrodzenia , mogą być w formie datku , czy umowy jestem uczciwy . A więc szukam kogoś kto : Ma minimum 16 lat i zna się na tworzeniu stron www ( chociaż w jakimś stopniu ) , jest w miarę ogarnięty ma miły głos + w miarę dobry sprzęt ( będą to recenzje starszych gier głównie ) więcej co do informacji udzielę w e-mailu i umie posługiwać się programami do nagrywania filmów i ich składanie . Stronę się zrobi na jakimś dobrym theme na wp odpowiednio skonfigurowanym lub na jakimś CMS . Szukam kogoś z nastawieniem aby zrobić coś fajnego a nie kogoś kto chce zarobić , tak jak mówiłem jest to trochę pracy żeby to rozkręcić i z myślą natychmiastowego zarobku nic tu nie zdziałamy . Proszę pisać na mojego e-maila tylko osoby naprawdę zainteresowane przypominam że samo od siebie się nic nie zrobi i będzie na to trzeba poświecić trochę czasu , proszę także pisać jakieś informacje o sobie np co potraficie i dlaczego ty . Naprawdę warto pomysł myśle że mam dobry można go jeszcze przeanalizować i poprawić z osobą zainteresowaną omówimy wszystko na skype Najpierw proszę o kontakt na e-maila bymacci@gmail.com Pozdrawiam i proszę o nie usuwanie tematu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts