Gość orka Napisano Październik 18 Zgłoś Share Napisano Październik 18 Witam Pytanie takie jak w temacie. Który z tych programów jest lepszy? Płatny czy darmowy? Którego lepiej będzie używać? Jak sądzicie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoza Napisano Grudzień 18 Zgłoś Share Napisano Grudzień 18 zdecydowanie photoshop, wszystko w nim można zrobić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirex Napisano Styczeń 24 Zgłoś Share Napisano Styczeń 24 Na tych dwóch programach świat się nie kończy. Ja preferuję Real Draw Pro. Łączy. Pozwala na tworzenie/edycję grafiki rastrowej, wektorowej oraz 3D. Kosztuje około 25 USD. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolajna Napisano Lipiec 6 Zgłoś Share Napisano Lipiec 6 Dla mnie oczywiscie lepszy Photoshop ale jesli nie chcesz wydawać siana to oczywiscie, że warto nauczyć się na Gimpie. Ja tak zaczynałam ale potem i tak nie obyło się od płatnej wersji. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamewa Napisano Maj 30 Zgłoś Share Napisano Maj 30 Bezkonkurencyjny jest oczywiście Photoshop. Ma znacznie więcej zaawansowanych funkcji, które pozwalają osiągać fajne efekty graficzne. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts