bartosia Napisano Listopad 2 Zgłoś Share Napisano Listopad 2 Witam Jaki jest obecnie na rynku najlepiej płacący PP? Ktoś korzysta z takiego i mógły polecić? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Listopad 4 Zgłoś Share Napisano Listopad 4 Nie da się jednoznacznie określić. Dla jakiej kategorii serwisu szukasz programu partnerskiego? W adsense całkiem dobrze się zarabia. Bidy może nie sa najwyższe, ale reklamy skierowane przekładają się na dużą klikalność. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_per Napisano Luty 6 Zgłoś Share Napisano Luty 6 ja też na razie mam adsense, próbowałem wiele, ale takich zysków nie miałem jak z adsense Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gekon Napisano Czerwiec 30 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 30 Spróbuj TradeDoubler, to sieć afiliacyjna która ma bardzo dużo programów. Największe prowizje są chyba w finansowych programach. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOSKredyt.pl Napisano Sierpień 5 Zgłoś Share Napisano Sierpień 5 Polecamy system AdSense i Bankier.pl - jeżeli chodzi o branże finansową. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxxer Napisano Sierpień 24 Zgłoś Share Napisano Sierpień 24 Też korzystam z adsense + tradedoubler i mi się sprawdzają. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano Wrzesień 23 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 23 Uwywam AdSense i nie mam jakis problemów lub zastrzeżeń Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts