patrykos360 Napisano Listopad 3 Zgłoś Share Napisano Listopad 3 Witam mam problem, w funkcjach ustawilem sobie by strona główna wyświetlała tylko trzy typy kategori to mi dziala elegancko Problem mam teraz z tym ze jak wchodze na stronie w kategorie np "logo" to na niej widze inne posty z innych kategori np z "cos2" posty w ktorych ustawilem kategorie "cos2" nie powinny sie wyswietlac w kategori "logo" Prosze o pomoc gdzie jest problem? prosze o sugestie cokolwiek musze to naprawic To nie jest chyba wina motywu bo po zainstalowaniu wszystko było ok 6 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Listopad 4 Zgłoś Share Napisano Listopad 4 Może to być wina motywu. Sprawdź plik archive.php - on jest odpowiedzialny za wyświetlanie kategorii. Najpierw jednak upewnij się czy dany wpis nie ma zaznaczonych kilku kategorii, a także czy dana kategoria nie jest podkategorią innej. Przykładowo, jeżeli kategoria cos2 jest podkategorią logo, to posty z tej kategorii będą widoczne w kategorii logo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts