mi-ki Napisano Luty 22 Zgłoś Share Napisano Luty 22 Chcę stworzyć stronę z poezją i nie wiem jakiego cms-a użyć. Chciałbym, aby to był skrypt podobny do strony spojrzenia.com, albo coś w tym rodzaju. Jeśli ktoś umiałby mi pomóc byłbym wdzięczny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Luty 22 Zgłoś Share Napisano Luty 22 Joomla - całkiem dobry i prosty sytem do zarządzania treścią na stronie. Drupal z kolei wg mnie lepszy, jednak może wydawać się bardziej skomplikowany. Poleciłbym tutaj swojego cmsa, jednak wersja v.1 wyjdzie dopiero za kilka miesięcy . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi-ki Napisano Luty 24 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 24 Autorski może być najlepszy ale ja go nie jestem w stanie napisać, Drupal jest goły i mam z nim trochę problemów z odpowiednią konfiguracją. Chyba zbuduję na Joomli, gdyż już mam z nią trochę doświadczenia, tylko zwrócę się do kogoś o przerobienie kilku komponentów i mam nadzieję, że będzie ok. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts