wokds Napisano Luty 26 Zgłoś Share Napisano Luty 26 Witam wszystkich! Wykonałem taki beta szablon na aukcję jest on pod adresem www.piothr-w.yoyo.pl. Gdy skopiowałem jego kod html i następnie wkleiłem do miejsca w allegro następnie nacisnąłem dalej i pojawił się o to taki problem: http://i48.tinypic.com/357japw.jpg. Co mogę w takiej sytuacji zrobić. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Luty 26 Zgłoś Share Napisano Luty 26 To dlatego, że allegro nie pozwala na używanie znaczników takch jak: '<meta/>', '<html></html>', '<!doctype>'. I tak właściwie, to nie są one wcale potrzebne, aby były szablonem allegro. Usuń je, albo kliknij 'Zatwierdź' i usunom się same Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wokds Napisano Luty 26 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 26 Niestety dalej jest to samo. Pół szablonu wcięło i mam same napisy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Luty 26 Zgłoś Share Napisano Luty 26 Nie mam spersonalizowanej strony na allegro, ale wydaje mi się, że cały swój szablon musisz zawrzeć w sekcji body. Chodzi mi dokładnie o twój plik default.css. Nie można tworzć odwłoań do zewnętrznych arkuszy styli. Wstaw swój kod z pliku default.css pomiędzy <style type="text/css"> kod z pliku deafult.css </style> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Luty 26 Zgłoś Share Napisano Luty 26 Nom, zapomniałem o tym Na allegro nie moża używać zewnętrznych arkuszy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wokds Napisano Luty 26 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 26 no niby jest lepiej ale nie mam zadnej szaty graficznej loga a nic tla menu no nic ;p Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Luty 26 Zgłoś Share Napisano Luty 26 Grafika musi być pobierana z zewnętrznego serwera. Zamień url('images/bbg1.gif') na url('http://adres.twojego.serwera.pl/images/bbg1.gif'). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wokds Napisano Luty 26 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 26 Gdy pozmieniałem adres tych obrazków i znów pojawia się ten problem: W kodzie Twojej strony "o mnie" znajdują się elementy HTML, których nie można stosować (więcej informacji). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Luty 26 Zgłoś Share Napisano Luty 26 Gdy pozmieniałem adres tych obrazków i znów pojawia się ten problem: W kodzie Twojej strony "o mnie" znajdują się elementy HTML, których nie można stosować (więcej informacji). Hmm.. to spróbuj zamiast strony na divach - stronę na tabelkach (wiem, że to cofanie się). Wtedy jako background tabelki będziesz mógł wstawić obrazek. Zobacz jakim sposobem napisane są inne strony "o mnie" na allegro. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts