janiak.pawel Napisano Styczeń 13 Zgłoś Share Napisano Styczeń 13 Na życzenie mojego klienta wystawiam na sprzedaż serwis internetowy, który zajmuje się: - konsultacjami w pisaniu prac zaliczeniowych - pomocą w pisaniu prac naukowych - research materiałów do pracy dyplomowej - korektą prac Serwis nie zajmuje się pisaniem prac, lecz drobną pomocą. Serwis zarabia około 2 000 zł / miesięcznie na czysto po opłaceniu redaktorów. Link do serwisu: http://prace-zaliczeniowe.blogspot.com Model biznesowy opiera się na współpracy z wykształconymi i doświadczonymi Redaktorami. Serwis ma w bazie około 10-12 Redaktorów z tytułem mgr oraz dr (doktora), którzy pomagają w pisaniu prac zaliczeniowych, licencjackich i magisterskich. Na życzenie mogę przeslać print screeny z wyciągu bankowego firmy. Cena sprzedaży serwisu: 10 000 zł netto + VAT. Kontakt : janiak.pawel@prokonto.pl 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts