Skocz do zawartości

W czym zrobić takie cacko ?

rooody

Recommended Posts

nie miałem do tej pory za wiele wspólnego z tworzeniem stron www.

Zaczynam niemal od zera.

jako pasjonat tworzenia muzyki chciałbym stworzyć dość prostą stronę na której użytkownicy umieszczaliby swoje stworzone podkłady rapowe.

Strona będzie umożliwiała upload pliku mp3, wszystkie pliki będą listowane na stronie, będzie przycisk play/stop i komentarz przy każdym pliku.

Moje pytanie brzmi: w czym najprosciej zrobić coś takiego ?

rozszerzenia joomli są mizerne pod tym względem, po przekopaniu niemal całego katalogu nie udało mi się znaleźć odpowiedniego modułu

Proszę o opinię ekspertów

Jeżeli nie masz z projektowaniem zbyt dużo wspólnego to może lepiej poszukać kogoś kto to zrobi? Jeżeli chcesz sam jednak tym się zająć to może zainteresuj się drupalem. Nie korzystałem co prawda z niego, ale słyszałem, że ma bardzo duże możliwości.

Przy okazji polecam info na temat przeprowadzki i trochę ogólniej o transporcie.

• 10 months later...

rozszerzenia joomli są mizerne pod tym względem, po przekopaniu niemal całego katalogu nie udało mi się znaleźć odpowiedniego modułu

Mam odmienne zdanie na temat Joomli .

Zajrzyj na extensions.joomla.org/‎ . Strona jest w języku angielskim , ale jeśli masz z tym problem , to pomoże tłumacz Google , lub Chrome .

Charakter serwisu który chcesz stworzyć jest dosyć popularny i na podanej przeze mnie stronie internetowej bez problemu znajdziesz odpowiednie moduły i komponenty . Myślę , że znacznie większyproblem będziesz mieć z tworzeniem użytkowników i nadawaniem im uprawnień .