rooody Napisano Styczeń 25 Zgłoś Share Napisano Styczeń 25 nie miałem do tej pory za wiele wspólnego z tworzeniem stron www. Zaczynam niemal od zera. jako pasjonat tworzenia muzyki chciałbym stworzyć dość prostą stronę na której użytkownicy umieszczaliby swoje stworzone podkłady rapowe. Strona będzie umożliwiała upload pliku mp3, wszystkie pliki będą listowane na stronie, będzie przycisk play/stop i komentarz przy każdym pliku. Moje pytanie brzmi: w czym najprosciej zrobić coś takiego ? rozszerzenia joomli są mizerne pod tym względem, po przekopaniu niemal całego katalogu nie udało mi się znaleźć odpowiedniego modułu Proszę o opinię ekspertów Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rooody Napisano Styczeń 27 Autor Zgłoś Share Napisano Styczeń 27 jakieś pomysł y ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExNormal Napisano Styczeń 27 Zgłoś Share Napisano Styczeń 27 Jeżeli nie masz z projektowaniem zbyt dużo wspólnego to może lepiej poszukać kogoś kto to zrobi? Jeżeli chcesz sam jednak tym się zająć to może zainteresuj się drupalem. Nie korzystałem co prawda z niego, ale słyszałem, że ma bardzo duże możliwości. Przy okazji polecam info na temat przeprowadzki i trochę ogólniej o transporcie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tedi Napisano Grudzień 6 Zgłoś Share Napisano Grudzień 6 rozszerzenia joomli są mizerne pod tym względem, po przekopaniu niemal całego katalogu nie udało mi się znaleźć odpowiedniego modułu Mam odmienne zdanie na temat Joomli . Zajrzyj na extensions.joomla.org/ . Strona jest w języku angielskim , ale jeśli masz z tym problem , to pomoże tłumacz Google , lub Chrome . Charakter serwisu który chcesz stworzyć jest dosyć popularny i na podanej przeze mnie stronie internetowej bez problemu znajdziesz odpowiednie moduły i komponenty . Myślę , że znacznie większyproblem będziesz mieć z tworzeniem użytkowników i nadawaniem im uprawnień . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts