Skocz do zawartości

Darmowy hosting bez reklam!

fortowiec225

Recommended Posts

Warto napisać, że jest to link z ref'em i dla tych, którzy nie lubią takiej formy reklamy podać normalny link www.hostinger.pl

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Kliknij pojazdy elektryczne, a jeżeli chcesz więcej to polecam szkółka krzewów. Zapraszam ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mam i jak na darmówkę to:

- dobre parametry

- bez reklam i nawet spamu nie zauważyłem na skrzynkach

- nie było poważnych problemów, czasem coś się przymuliło na chwile, ale ogólnie ok

nie wiem tylko jak to by działo jak bym miał tylko jedną stronę i na tym hostingu, czy przypadkiem drastycznie jakość by nie spadła. Oczywiście była by taka sama jak teraz, ale czy dużo częściej nie widział bym jakieś przymulanie, pady itp. Tera tego nie widzę, ale jest to jeden z kilku hostingów, gdzie jest kilka z kilkuset stron.

Przy okazji Dla Warszawiaków polecam nauka gry na gitarze Warszawa, kliknij przeprowadzki Warszawa.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Widziałem nawet tańsze oferty niż Hekko. W Altblue mają hosting za 25 zł za rok. To żaden pieniądz, moim zdaniem. A co do darmówek, to większość z nich musi na czymś zarabiać. Jak duża firma hostingowa w ramach promocji oprócz swoich normalnych płatnych kont daje ofertę z darmowym kontem to jeszzce można wziąć. Ale jeśli dostawca ma wyłącznie darmowe konta, to wiadomo że na nich zarabia na różne sposoby. Tu jest fajnie wyjaśnione o co chodzi: http://komputerwfirmie.gazeta.pl/itbiznes/1,54788,13753749,Ile_kosztuje_darmowy_hosting_www_.html

• 1 month later...

Ale w tym momencie, przy takich sumach, wcale nie chodzi już o koszty, tylko o jakość usługi. Bo czy zapłacisz 4 czy 7 dych na rok to żadna różnica, o ile hosting działa dobrze. Bo jeśli zalicza pady, to niezależnie od ceny, szkoda na niego czasu.