Vieri Napisano Marzec 16 Zgłoś Share Napisano Marzec 16 Kłaniam Postanowiłem przedstawić pod ocenę moje prywatne portfolio. Strona ta to przede wszystkim medium do prezentacji moich prac w Internecie. Niestety jedynie wersja anglojęzyczna ze względu na grupę do której owa jest kierowana. Mam nadzieję jednak, że nie przeszkodzi to w kkonstruktywnej ocenie i wytknięciu ewentualnych niedoróbek, wad czy funkcjonalności, które Wam nie leżą. Za wszystkie oceny dziękuję Adres: www.marcinwierus.eu Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Marzec 17 Zgłoś Share Napisano Marzec 17 Ładna, przejrzysta strona. W wyglądzie nie mogę się doczepić niczego. Brakuje mi tylko formularza kontaktowego . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieri Napisano Marzec 23 Autor Zgłoś Share Napisano Marzec 23 Będzie i formularz! Piękna dziękówka! Marcin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts