VeParadox Napisano Marzec 12 Zgłoś Share Napisano Marzec 12 Witam. Mam taki problem: Jeśli ktokolwiek z użytkowników mojego forum zmienia awatar to ten nowy nie jest jakby czytany w starym temacie. Przykład: Dzieje się tak na stronie głównej jak i na podstronach. Domyślam się że w /download/file.php jest problem, tylko nie wiem co i jak. Oczywiście nie dodałem że forum jest phpBB3 Bardzo proszę o pomoc. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExNormal Napisano Marzec 25 Zgłoś Share Napisano Marzec 25 A to nie jest tak, że w starych postach jest odwołanie do starego avatara, którego już nie ma? Zobacz, czy gdzieś w PA->konfiguracja nie ma możliwości ustawiania by nowy avek podmieniał stare userom. Przy okazji polecam wynajem samochodu warszawa, kliknij części jcb. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilisia.pl Napisano Marzec 31 Zgłoś Share Napisano Marzec 31 ExNormal ma rację, powiinieneś to ustawić w Panelu administracyjnym. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamałyga Napisano Lipiec 30 Zgłoś Share Napisano Lipiec 30 Powinna być taka opcja w panelu administracyjnym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano Wrzesień 23 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 23 Dokładnie , tam wszystko zrobisz bo miałem tak samo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts