Simion Napisano Marzec 13 Zgłoś Share Napisano Marzec 13 W celach badawczych (do pracy inż.) stworzyłem system zarządzania kampaniami reklamowymi typu display, wraz z generatorem banerów. Link do strony podaje poniżej. www.displaygenerator.c0.pl Zapraszam do korzystania i zabawy aplikacją . Czym więcej będzie użytkowników tym więcej danych zgromadzę do pracy. Opinie i sugestie mile widziane . PS: Prosiłbym o nie wypisywanie wulgaryzmów w kreacjach i danych użytkownika. Będzie to oglądał mój promotor i komisja egzaminacyjna, więc nie mogą się tam znaleźć takie rzeczy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
britt Napisano Kwiecień 16 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 16 Na czym takie generowanie reklamy polega i jak to funkcjonuje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simion Napisano Kwiecień 16 Autor Zgłoś Share Napisano Kwiecień 16 Na podstawie podanych przez użytkownika parametrów tworzony jest baner reklamowy. Parametrami tymi są: rozmiar baneru, rozmiar czcionki, kolory czcionki/tła itp. Przykro mi, ale nie opisze działania mojego systemu przed obroną . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts